· · Коментари: 0
АСТРО

Четири НАЈПАМЕТНИЈА хороскопска знака: Њихова интелигенција је непревазиђена

Могуће је да је ваша интелигенција записана у звездама

1654017809_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg
Фото: Unsplash

Најпаметнији људи на свету имају много заједничких особина: урођено су паметни, могу лако да креирају идеје и често имају јаку радну етику која их води ка успеху. Ови квалитети им могу помоћи да створе нове изуме, да пишу аудио или визуелна ремек-дела или да оснују компаније које мењају свет. Али да ли сте се икада запитали зашто су неки људи бриљантнији од других? Астрологија можда има неке везе с тим.

Прочитајте још: ЉУБАВНИ ХОРОСКОП ЗА ЈУН: Бикови зраче дивном енергијом, а два знака очекују ЛЕПЕ ПРИЛИКЕ

Читајте даље да бисте открили четири најпаметнија хороскопска знака.

Рак

Саосећајни и брижни Рак има јединствену црту памети. Људи рођени у знаку Рака спајају интуицију и емоционалну осетљивост са лукавом природом. Ово им служи више него само у њиховим личним односима. Они могу да успеју у послу јер разумеју како да пруже негујући одговор којем други не могу да одоле. Одлични су у читању људи и реаговању на осећања других. 

Очекујте да ће ваш пријатељ Рак мајсторски задовољити свачије емоционалне потребе без трептања трепавицама; то је показатељ високе емоционалне интелигенције коју мало других знакова може реплицирати.

Вага

Ваш друг Вага вероватно увек има главу у књизи или посећује локални музеј, биоскоп или концертну дворану. Због тога имају базу знања о низу тема. Међутим, њихова памет се ту не зауставља. Ово је такође знак повезан са уметношћу и музиком. Можда имају дар за интелигенцију који се манифестује кроз креативност, као што је лако схватање теорије музике или визуелне уметности. 

Да не спомињемо, овај знак је талентован саговорник - што значи да увек разговарају са другима, што заузврат проширује њихов интелект.

Прочитајте још: ПОСЛОВНИ ХОРОСКОП ЗА ЈУН: Најмоћнији месец за ФИНАНСИЈЕ у години, а ево како ће се одразити на ваш знак

Стрелац

Стрелац више воли да стиче знање кроз импресивна искуства. Овај знак има тенденцију да буде независни, слободни мислиоци — али не одбацују истраживања и рационалност. У ствари, њихова жеља да траже истину често их доводи до тога да иду у дубину да би се информисали. На пример, Стрелац који жели да учи нови језик или кухињу може отпутовати у другу земљу да учи од локалног становништва. 

Због тога, људи са овим знаком звезде нису само паметни у књигама — иако воле да читају — они узимају своја учења и примењују их у своје животе на начин који превазилази академски.

Близанци

Овај хороскопски знак увек упија нове информације - било да то значи да се спустите у интернет зечју рупу на тему која је накратко поменута у канцеларији или да научите све што се може знати о компанији којој планирају да поднесу молбу за посао. Они имају јак осећај свести и оштру способност да комуницирају, што их чини веома паметним.

 Близанци имају основну личност која је прилагодљива и будна, што доприноси њиховој експерименталној и радозналој способности да расуђују и уче.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.