Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Четири најпозитивнија знака хороскопа: Са њима је увек лепо у друштву

Према астрологији, неки људи су преплављени ентузијастичним и оптимистичним вибрацијама и увек пронађу разлоге да буду весели упркос свим успонима и падовима

1659430346_woman-gfe84a23cf_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Они желе да сваки тренутак живе пуним плућима, а њихов оптимистичан поглед на ствари чини их да се без напора носе са потешкоћама.

Лав 

Лавови су ентузијастична створења која увек покушавају да пронађу срећу у најситнијим стварима. Они знају да цене сваки тренутак, а околини маме осмехе сјајним смислом за хумор. Увек гледају на сунчану страну ствари која им олакшава свакодневне борбе.

Прочитајте још: КАКВУ ЕНЕРГИЈУ НАМ ДОНОСИ АВГУСТ? Дошла је владавина БРОЈА 8, ево шта нас све чека

Ован

Рођени у Овну носе унутрашњу искру позитивности и знају да шире позитивну енергију на друге.  Људи са овим хороскопским знаком су храбри, авантуристички расположени и ентузијасти. Готово свакодневно се буде са великим осмехом који их тера да се носе са дневим ситуацијама.

Стрелац

Стрелчево око је препуно забаве, позитивног погледа и наде. Рођени у Стрелцу су срећне личности које су верне тома да се „живиш само једном“. Њихов дан уклучују шале како би имали што веселији живот.

Прочитајте још: Звучи ЛУДО, али ради! Ево како да нађете изгубљене ствари уз помоћ ДРЕВНЕ НУМЕРОЛОШКЕ методе

Бик

Бикови гледају на живот кроз ружичасте наочаре. Они цене сваки мали тренутак свог живота и верују у  успомена које могу да се чувају заувек. Уживају у доброј храни, музици и естетици, пише Пинк Вилла.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas