Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

Дан заљубљених се ближи! Одаберите прави поклон за партнера на основу хороскопског знака

За разлику од осталих празника, за Дан заљубљних сву пажњу усмеравамо на партнера.

1612362544_moon-3059324_640.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Дан заљубљених, за разлику од рођендана и Божића, доба је године у којем поклоне купујете само за вашег парнера. Дакле, ако то већ радите, учините како треба! Оно чиме би могли да се водите јесте хороскопски знак. На основу особина знака можете одабрати прави поклон.

Прочитајте још: Тања Вељковић најављује: Нова година ТЕК ПОЧИЊЕ, а ЛАЖИ ће бити откривене и медији ће се ускомешати

Ован

Овнови су енергични, па воле да раде ствари које их узбуђују, изазивају и помало плаше. Обрадоваћете их неким незаборавним догађајем: планинарењем, обилазак културних установа, а можда чак и "есцапе роом". 

Бикови обожавају храну!

Бик

Бикови воле храну и пиће. Велики су хедонисти и обожавају квалитетне оброке. Испитајте га о омиљеним јелима и припремите му то. 

Фото: Пиxабаy

Прочитајте још: Не поверавајте им се! Ових 5 хороскопских знакова НЕ МОГУ да чувају тајну

Близанци

Близанце одликује монотонија и досада - потребна им је стална и свежа интелектуална стимулација да би покренула успаване умове. Најбољи поклон ће бити ако их изненадите неким курсом, било које врсте, у зависноти од тога шта им је интересовање. Такве ствари им никада неће досадити. 

Рак

Веома сентиментални, врло тачни када је реч о памћењу ствари. - Ракови воле да стварају успомене. Ако им поклоните нешто што ће их подсетити на прошлост то ће их изузетно обрадовати: фотографије, шоља са вашим ликом, албуми, јастуци...

Прочитајте још: РУСКИ хороскоп за 2021. Светлане Клепше: Ваге ће низати ПОБЕДЕ, а један знак сигурно мења ПОСАО (2 део)

Лав

Сви Лавови воле их мазе, пазе и негују - нема сумње у то. Све што им можете пружити у том одељењу добро ће проћи, идеално прилагођено њиховом личном стилу. Па им тако можете приредити спа дан, масаже, третмане косе...

Девица

Девицама влада Меркур, што их све чини брбљавим. Девицу ћете тешко видети без телефона. Сазнајте марку и модел и направите персонализовану футролу за телефон. Илустрација нека се заснива на њиховим омиљеним стварима, пејзажима или чак породичним фотографијама. Овај поклон ће их веома усрећити. Поред тога, они ће мислити на вас сваки пут кад буду разговарали, што није лоше.

Прочитајте још: РУСКИ хороскоп за 2021. Светлане Клепше: Ован напредује, а један знак ће сигурно ући у БРАК (1 део)

Вага

Под владавином саме богиње љубави, Венере, све Ваге цене традиционалне моделе изјављивања љубави. Одличан избор би био коверта са романтичном поруком и честитком или одличан избор букета.

Фото: Пиxабаy
Ваге су старомодне

Шкорпија

Шкорпије су чудне, необичне и помало опасне. Они дефинитивно воле да померају границу и залазе у непознато. Зашто им не бисте купили књиге из психологије за Дан заљубљених? Ово ће за њих бити нешто јединствено и потпуно лично. 

Стрелац

Стрелци воле животиње и свет природе. Имају афинитет са крзненим, љускавим и пернатим створењима и воле сјајан боравак на отвореном.  Ако сте размишљали о томе да набавите кућног љубимца, можда је сада тренутак да се одважите да то урадите. Све то на страну, преслатка умиљата играчка њиховог омиљеног створења може их само насмејати.

Прочитајте још: Вечерас је ПУН МЕСЕЦ и плес Венере са Плутоном: Погледајте у НОВЧАНИК и у партнера

Јарац

Јарци су проницљива, софистицирана бића и знају квалитет кад га виде. Њихов урођени материјализам значи да цене предмете са високим ценама, па потрошите колико можете и направите то или накит или дизајнерски предмет за који знате да је прижељкивао. Јарци воле да носе најбоље ствари, како би свету показали своју вредност. 

Водолије воле модерне технологије

Водолија

Водолијама влада Уран, планета свемирских путовања, аеродинамике и проналаска. Дакле, нека опрема за гледање звезда (телескоп, књига, двоглед) пружила би им хоби који се врло лако закључава и прилагођен је интересима њиховог знака. Лекције о летењу би биле сјајне, али то вероватно није изводљиво. Нека врста уређаја такође би била добар избор, јер они увек имају на оку најновије, најсавременије изуме како би им живот учинили лакшим или забавнијим.

Прочитајте још: Сутра је пун месец ПРВИ ПУТ у 2021. години: Највише ће утицати на ОВА 4 ЗНАКА!

Рибе

Можда сте то већ приметили код свог партнера, али Рибе сигурно воле свој кревет. Опуштајући се и одмарајући од света, у свом гнезду, то је њихов сигуран простор. Направите им луксузни сет за спавање: најмекши кућни огртач, папуче, свеће, нови јастук... 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas