Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за 10. октобар 2023. године: Стрелчеве очекују проблеми на послу, а Лавове распреве са партнером

Погледајте како ће вам звезде бити наклоњене

1696919283_Foto-Shutterstock-danasnji-horoskop.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Коњункција Месеца и Венере у вашем знаку под утицајем вашег владаоца Марса, доноси вам подршку сарадника и колега. Изазован аспект са Нептуном, симболом инспирације, подстицајно делује на уметнике и спортисте. Вољена особа нешто крије од вас.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Месец близу вашег владаоца Венере, у астролошком пољу љубави и креативности, под утицајем Сатурна, неповољно делује на ваш емотивни и пословни живот. Добар аспект са Марсом, који управља партнерским односима, доноси вам удварање шармантне особе.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Коњункција Венере и Месеца, који управља вашим пословима, повољно утиче на Близанце који се баве креативним занимањем или услужним делатностима. Требало би да поведете више рачуна о трошковима, као и да избегавате подизање кредита.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Аспекти вашег владаоца Месеца близу Венере, симбола љубави и новца, под утицајем ретроградног Сатурна, одлажу договоре са странцима, као и судске процесе. Секстил са Марсом подстиче амбицију јунских Ракова, који се баве приватним бизнисом.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Опозиција између Месеца и Сатурна неповољно делује на ваше финансије, али и на емотивни живот. Ипак, можете добити примамљиву понуду, ако сте уметник или спортиста. Избегавајте расправе са вољеном особом и надређенима. Опрез за воланом.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Напет аспект између Месеца близу Венере у вашем знаку и Сатурна, планете кашњења, упозорава на могућност проблема са правним процесима или уговорним обавезама. Новац притиче из паралелних извора прихода. Промените начин исхране.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Аспекти Месеца у Девици у коме се већ налази ваш владалац Венера, чини вас нервозним и нестрпљивим, али сте свесни да много тога не зависи од вас. Могућа тајна веза са особом коју познајете преко послвних контаката.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Месец у астролошком пољу неочекиваних околности, под упливом вашег владаоца Марса, планета иницијативе, доноси вам пословне шансе, под условом да се прилагодите новонасталим околностима на радном месту. Проблеми са желуцем.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Прелазак Месеца преко Венере у астролошкој кући каријере, под упливом ретроградног Сатурна, симбола препрека, неповољно утиче на развој пословне и финансијске ситуације. Познанство са Водолијом преко друштвене мреже.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Напет аспект који Месец, близу Венере, образује са вашим владаоцем Сатурном и Плутоном у вашем знаку, захтева да будете спремни на неке компромисе. Мада финансијска ситуација тренутно није стабилна, новац вам стиже преко паралелног посла.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Прелазак Месеца преко астролошког поља новца и ризика, где се већ налази Венера под неповољним утицајем вашег сувладаоца Сатурна, налаже да будете опрезнији приликом договарања о новим аранжманима. Болови у леђима.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Месец и Венера у оопозицији са Сатурном у вашем знаку, неповољно утичу на партнерске односе, како у љубави, тако и у послу. Аспекти вашег владаоца Нептуна, доносе вам могућност увећања прихода преко купопродаје некретнина.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas