Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za 10. oktobar 2023. godine: Strelčeve očekuju problemi na poslu, a Lavove raspreve sa partnerom

Pogledajte kako će vam zvezde biti naklonjene

1696919283_Foto-Shutterstock-danasnji-horoskop.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Konjunkcija Meseca i Venere u vašem znaku pod uticajem vašeg vladaoca Marsa, donosi vam podršku saradnika i kolega. Izazovan aspekt sa Neptunom, simbolom inspiracije, podsticajno deluje na umetnike i sportiste. Voljena osoba nešto krije od vas.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mesec blizu vašeg vladaoca Venere, u astrološkom polju ljubavi i kreativnosti, pod uticajem Saturna, nepovoljno deluje na vaš emotivni i poslovni život. Dobar aspekt sa Marsom, koji upravlja partnerskim odnosima, donosi vam udvaranje šarmantne osobe.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Konjunkcija Venere i Meseca, koji upravlja vašim poslovima, povoljno utiče na Blizance koji se bave kreativnim zanimanjem ili uslužnim delatnostima. Trebalo bi da povedete više računa o troškovima, kao i da izbegavate podizanje kredita.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Aspekti vašeg vladaoca Meseca blizu Venere, simbola ljubavi i novca, pod uticajem retrogradnog Saturna, odlažu dogovore sa strancima, kao i sudske procese. Sekstil sa Marsom podstiče ambiciju junskih Rakova, koji se bave privatnim biznisom.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Opozicija između Meseca i Saturna nepovoljno deluje na vaše finansije, ali i na emotivni život. Ipak, možete dobiti primamljivu ponudu, ako ste umetnik ili sportista. Izbegavajte rasprave sa voljenom osobom i nadređenima. Oprez za volanom.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Napet aspekt između Meseca blizu Venere u vašem znaku i Saturna, planete kašnjenja, upozorava na mogućnost problema sa pravnim procesima ili ugovornim obavezama. Novac pritiče iz paralelnih izvora prihoda. Promenite način ishrane.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Aspekti Meseca u Devici u kome se već nalazi vaš vladalac Venera, čini vas nervoznim i nestrpljivim, ali ste svesni da mnogo toga ne zavisi od vas. Moguća tajna veza sa osobom koju poznajete preko poslvnih kontakata.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec u astrološkom polju neočekivanih okolnosti, pod uplivom vašeg vladaoca Marsa, planeta inicijative, donosi vam poslovne šanse, pod uslovom da se prilagodite novonastalim okolnostima na radnom mestu. Problemi sa želucem.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Prelazak Meseca preko Venere u astrološkoj kući karijere, pod uplivom retrogradnog Saturna, simbola prepreka, nepovoljno utiče na razvoj poslovne i finansijske situacije. Poznanstvo sa Vodolijom preko društvene mreže.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Napet aspekt koji Mesec, blizu Venere, obrazuje sa vašim vladaocem Saturnom i Plutonom u vašem znaku, zahteva da budete spremni na neke kompromise. Mada finansijska situacija trenutno nije stabilna, novac vam stiže preko paralelnog posla.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Prelazak Meseca preko astrološkog polja novca i rizika, gde se već nalazi Venera pod nepovoljnim uticajem vašeg suvladaoca Saturna, nalaže da budete oprezniji prilikom dogovaranja o novim aranžmanima. Bolovi u leđima.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mesec i Venera u oopoziciji sa Saturnom u vašem znaku, nepovoljno utiču na partnerske odnose, kako u ljubavi, tako i u poslu. Aspekti vašeg vladaoca Neptuna, donose vam mogućnost uvećanja prihoda preko kupoprodaje nekretnina.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas