Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за понедељак 11. март 2024. године: Стрелчеве очекује увећање прихода, а Бикове трзавице у љубави

Погледајте како ће вам звезде бити наклоњене првог дана у недељи

1710141273_Foto-Shutterstock-horoskop-dnevni-mart.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Спој Месеца са планетом посла, Меркуром у вашем знаку, чини вас преосетљивим на туђе реакције. Можете да склопите договор о исплативом послу, ако сте приватник или се бавите креативном делатношћу. Вољена особа вам припрема изненађење.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Коњункција Месеца и Меркура у астролошком пољу ограничења, на неки начин вас приморава да комуницирате са особама које вам не пријају. Позиција Марса који управља вашим односом са партнером, доноси трзавице у љубави. Пазите да се не опечете.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Аспект између вашег владаоца Меркура и Месеца у астролошкој кући неочекиваних околности, неповољно утиче на ваше финансије. Позиција Венере и Нептуна, слободним Близанцима доноси романтичан сусрет са једном Вагом. Главобоља.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец близу Меркура у астролошком пољу каријере образује добар аспект са Јупитером, доносећи вам могућност за увећање зараде. Неко кога нисте дуго видели, шаље вам позив за излазак. Проводите више времена у друштву пријатеља.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Транзит Месеца преко Меркура у знаку Овна, доноси вам контакте и договоре са странцима или особама које живе у иностранству. Позиција Урана, владаоца партнерских односа, неповољно утиче на ваш емотивни живот. Несаница.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Месец близу вашег владаоца Меркура, планете бизниса која управља и вашом каријером, у астролошкој кући новца упозорава да избегавате непотребне трошкове и ризичне финансијске трансакције. Љубавни партнер вам пружа подршку у послу.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Месец близу Меркура у Овну, чини вас склоним нелогичним закључцима и доношењу погрешних одлука. Слободне Ваге могу да упознају нову симпатију или да чак уђу у везу са особом која носи униформу на раду. Проблеми са зглобовима.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Спој Месеца и Меркура, прави добар аспект са вашим владаоцем Плутоном, доносећи вам повољне информације од партнера из земаља немачког језичког подручја. Један Рак жели да вас види, а романтична порука стиже од Риба. Несаница.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Коњункција Месеца и Меркура у Овну, чини вас спремним да прихватите пословни предлог који није тако добар као што вам се на први поглед учинио. Добар аспект са вашим владаоцем Јупитером, симболом успеха, доноси вам увећање зараде.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Месец близу Меркура у четвртој астролошкој кући, чини вас склоним нелогичним закључцима и погрешним одлукама, нарочито ако сте децембарски Јарац. Можете да се ослоните на једног Бика, Рибе или Рака. Променљиво расположење.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Владалац ваших свакодневних послова, Месец, прелази преко Меркура у кући бизниса, што неповољно утиче на комуникацију са сарадницима, комшијама, рођацима, децом. Секстил са Плутоном који управља кућом каријере, доноси вам новац.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Мада вас прелазак Месеца преко Меркура у Овнау чини помало конфузним, ипак ћете умети да препознате повољне шансе на пословном плану. Једна Шкорпија вам шаље позив за излазак. Проводите више времена у природи.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas