Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za ponedeljak 11. mart 2024. godine: Strelčeve očekuje uvećanje prihoda, a Bikove trzavice u ljubavi

Pogledajte kako će vam zvezde biti naklonjene prvog dana u nedelji

1710141273_Foto-Shutterstock-horoskop-dnevni-mart.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Spoj Meseca sa planetom posla, Merkurom u vašem znaku, čini vas preosetljivim na tuđe reakcije. Možete da sklopite dogovor o isplativom poslu, ako ste privatnik ili se bavite kreativnom delatnošću. Voljena osoba vam priprema iznenađenje.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Konjunkcija Meseca i Merkura u astrološkom polju ograničenja, na neki način vas primorava da komunicirate sa osobama koje vam ne prijaju. Pozicija Marsa koji upravlja vašim odnosom sa partnerom, donosi trzavice u ljubavi. Pazite da se ne opečete.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Aspekt između vašeg vladaoca Merkura i Meseca u astrološkoj kući neočekivanih okolnosti, nepovoljno utiče na vaše finansije. Pozicija Venere i Neptuna, slobodnim Blizancima donosi romantičan susret sa jednom Vagom. Glavobolja.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec blizu Merkura u astrološkom polju karijere obrazuje dobar aspekt sa Jupiterom, donoseći vam mogućnost za uvećanje zarade. Neko koga niste dugo videli, šalje vam poziv za izlazak. Provodite više vremena u društvu prijatelja.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Tranzit Meseca preko Merkura u znaku Ovna, donosi vam kontakte i dogovore sa strancima ili osobama koje žive u inostranstvu. Pozicija Urana, vladaoca partnerskih odnosa, nepovoljno utiče na vaš emotivni život. Nesanica.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Mesec blizu vašeg vladaoca Merkura, planete biznisa koja upravlja i vašom karijerom, u astrološkoj kući novca upozorava da izbegavate nepotrebne troškove i rizične finansijske transakcije. LJubavni partner vam pruža podršku u poslu.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mesec blizu Merkura u Ovnu, čini vas sklonim nelogičnim zaključcima i donošenju pogrešnih odluka. Slobodne Vage mogu da upoznaju novu simpatiju ili da čak uđu u vezu sa osobom koja nosi uniformu na radu. Problemi sa zglobovima.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Spoj Meseca i Merkura, pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Plutonom, donoseći vam povoljne informacije od partnera iz zemalja nemačkog jezičkog područja. Jedan Rak želi da vas vidi, a romantična poruka stiže od Riba. Nesanica.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Konjunkcija Meseca i Merkura u Ovnu, čini vas spremnim da prihvatite poslovni predlog koji nije tako dobar kao što vam se na prvi pogled učinio. Dobar aspekt sa vašim vladaocem Jupiterom, simbolom uspeha, donosi vam uvećanje zarade.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesec blizu Merkura u četvrtoj astrološkoj kući, čini vas sklonim nelogičnim zaključcima i pogrešnim odlukama, naročito ako ste decembarski Jarac. Možete da se oslonite na jednog Bika, Ribe ili Raka. Promenljivo raspoloženje.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Vladalac vaših svakodnevnih poslova, Mesec, prelazi preko Merkura u kući biznisa, što nepovoljno utiče na komunikaciju sa saradnicima, komšijama, rođacima, decom. Sekstil sa Plutonom koji upravlja kućom karijere, donosi vam novac.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mada vas prelazak Meseca preko Merkura u Ovnau čini pomalo konfuznim, ipak ćete umeti da prepoznate povoljne šanse na poslovnom planu. Jedna Škorpija vam šalje poziv za izlazak. Provodite više vremena u prirodi.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas