Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за недељу 14. април 2024. године: Ракове очекују проблеми са надређенима, а Ваге расправе са вољеном особом

Погелдајте како ће вам звезде бити наклоњене последњег дана у недељи

1713076022_Foto-Shutterstock-horoskop-dnevni-danas.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Месец прелази преко вашег поља приватног живота и образује тригон са вашим владаоцем Марсом близу Сатурна, доносећи вам успех у послу. Позиција Венере, наговештава упознавање са заузетом особом, преко интернета. Обратите пажњу на исхрану.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Месец у астролошком пољу бизниса, под утицајем Јупитера и Урана из вашег знака, доноси договор о исплативом послу. Позиција вашег владаоца Венере наговештава сусрет с неким ко ради у здравству или лабораторији. Имате подршку жена. Проблеми са родбином.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Аспект између Месеца у астролошком пољу посла и вашег владаоца, ретроградног Меркура, опомиње да поведете више рачуна приликом склапања договора и потписивања уговора. Чувајте документа и вредне ситнице. Пазите се у саобраћају.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Месец у вашем знаку прави напет аспект са Сунцем, владаоцем вашег посла, доносећи вам проблеме са надређенима. Подршка вам стиже од жена, а новац  преко контаката са странцима, путовања, издаваштва, некретнина. Променљиво расположење.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Месец у Раку наглашава вашу интуицију, али напет аспект са Меркуром чини вас склоним погрешним одлукама, нарочито када се ради о сарадњи са особама које живе у иностранству. Романтичан сусрет са харизматичном особом преко посла.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Ваш владалац Меркур у пољу финансија прави квадрат са Месецом, па је потребан додатни опрез приликом потписивања уговора, ако радите у медијима, бавите се уметношћу, медицином. Послушајте савет пријатељице. Страствени сусрет са Раком. Ванредни трошкови.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Месец у астролошкој кући каријере прави тригон са Марсом и Сатурном у кући посла доносећи вам наставак сарадње са некадашњим пословним партнерима. Могуће расправе са вољеном особом. Проводите више времена са пријатељима.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Месец у Раку образује тригон са вашим владаоцем Марсом, што повољно утиче на однос са љубавним партнером. Жене су наклоњене Шкорпијама оба пола. Позиција Јупитера, који управља вашим послом, доноси вам зараду преко контаката са странцима. Опрез за воланом.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Напет аспект између Месеца и Меркура, који управља вашим односима са партнером, доноси вам неспоразуме са вољеном особом и пословним партнером, рођацима, децом, сарадницима. Новац вам пристиже преко услужних и послова са некретнинама.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Тригон између вашег владаоца Сатурна и Месеца, који управља партнерским односима, повољно утиче на однос са дугогодишњим партнером. Послушајте савет жене Шкорпије. Слободни Јарчеви могу да упознају млађу особу. Трзавице са млађим члановима породице.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Месец у астролошком пољу новца образује секстил са вашим сувладаоцем Ураном, близу Јупитера, што може да увећа ваше приходе. Напет аспект Меркура, наговештава расправе са вољеном особом, због вашег понашања према њој. Проблеми са зглобовима.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Квадрат између Месеца и Меркура, владаоца партнерских односа, упозорава на могуће конфликте и расправе са вољеном особом. Тригон Месеца и вашег сувладаоца Јупитера, близу Урана, доноси вам помоћ жена и увећање прихода. Смањите унос шећера.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas