Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za nedelju 14. april 2024. godine: Rakove očekuju problemi sa nadređenima, a Vage rasprave sa voljenom osobom

Pogeldajte kako će vam zvezde biti naklonjene poslednjeg dana u nedelji

1713076022_Foto-Shutterstock-horoskop-dnevni-danas.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec prelazi preko vašeg polja privatnog života i obrazuje trigon sa vašim vladaocem Marsom blizu Saturna, donoseći vam uspeh u poslu. Pozicija Venere, nagoveštava upoznavanje sa zauzetom osobom, preko interneta. Obratite pažnju na ishranu.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mesec u astrološkom polju biznisa, pod uticajem Jupitera i Urana iz vašeg znaka, donosi dogovor o isplativom poslu. Pozicija vašeg vladaoca Venere nagoveštava susret s nekim ko radi u zdravstvu ili laboratoriji. Imate podršku žena. Problemi sa rodbinom.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Aspekt između Meseca u astrološkom polju posla i vašeg vladaoca, retrogradnog Merkura, opominje da povedete više računa prilikom sklapanja dogovora i potpisivanja ugovora. Čuvajte dokumenta i vredne sitnice. Pazite se u saobraćaju.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Mesec u vašem znaku pravi napet aspekt sa Suncem, vladaocem vašeg posla, donoseći vam probleme sa nadređenima. Podrška vam stiže od žena, a novac  preko kontakata sa strancima, putovanja, izdavaštva, nekretnina. Promenljivo raspoloženje.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mesec u Raku naglašava vašu intuiciju, ali napet aspekt sa Merkurom čini vas sklonim pogrešnim odlukama, naročito kada se radi o saradnji sa osobama koje žive u inostranstvu. Romantičan susret sa harizmatičnom osobom preko posla.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur u polju finansija pravi kvadrat sa Mesecom, pa je potreban dodatni oprez prilikom potpisivanja ugovora, ako radite u medijima, bavite se umetnošću, medicinom. Poslušajte savet prijateljice. Strastveni susret sa Rakom. Vanredni troškovi.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mesec u astrološkoj kući karijere pravi trigon sa Marsom i Saturnom u kući posla donoseći vam nastavak saradnje sa nekadašnjim poslovnim partnerima. Moguće rasprave sa voljenom osobom. Provodite više vremena sa prijateljima.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec u Raku obrazuje trigon sa vašim vladaocem Marsom, što povoljno utiče na odnos sa ljubavnim partnerom. Žene su naklonjene Škorpijama oba pola. Pozicija Jupitera, koji upravlja vašim poslom, donosi vam zaradu preko kontakata sa strancima. Oprez za volanom.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Napet aspekt između Meseca i Merkura, koji upravlja vašim odnosima sa partnerom, donosi vam nesporazume sa voljenom osobom i poslovnim partnerom, rođacima, decom, saradnicima. Novac vam pristiže preko uslužnih i poslova sa nekretninama.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Trigon između vašeg vladaoca Saturna i Meseca, koji upravlja partnerskim odnosima, povoljno utiče na odnos sa dugogodišnjim partnerom. Poslušajte savet žene Škorpije. Slobodni Jarčevi mogu da upoznaju mlađu osobu. Trzavice sa mlađim članovima porodice.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec u astrološkom polju novca obrazuje sekstil sa vašim suvladaocem Uranom, blizu Jupitera, što može da uveća vaše prihode. Napet aspekt Merkura, nagoveštava rasprave sa voljenom osobom, zbog vašeg ponašanja prema njoj. Problemi sa zglobovima.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Kvadrat između Meseca i Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, upozorava na moguće konflikte i rasprave sa voljenom osobom. Trigon Meseca i vašeg suvladaoca Jupitera, blizu Urana, donosi vam pomoć žena i uvećanje prihoda. Smanjite unos šećera.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas