· · Коментари: 0
АСТРО

ДНЕВНИ ХОРОСКОП за 19. октобар: ОВНУ се пружа животна прилика, РАК не сме да улази у дискусије

Хороскоп за понедељак, 12. октобар 2021. године, упозорава Ракове

1634281986_ovan.jpg
Фото: Пиxабаy

ОВАН

Имате шансу да вам се током дана укаже прилика да преузмете вођство у једном пословном подухвату који се припрема. Ако се пажљиво организујете и не проћердате своје потенцијале, ова прилика би могла прерасти у животну.

Прочитајте још: ОНИ СУ НАЈВЕЋЕ СВАЂАЛИЦЕ У ХОРОСКОПУ: Веровали или не, када се ОНА наљути - лети перје!

БИК

На свет гледате искључиво из свог угла. Не уважавате туђа мишљења па вас данас чека права емотивна турбуленција. Сматрате да су ставови особа из окружења површни, па би то могао да буде узрок поподневних дискусија и свађа.

БЛИЗАНЦИ

Уколико вам је стало да покажете све своје потенцијале пронађите особе које ће вам помоћи у томе. Немојте трошити време у расправи са небитним људима јер на тај начин само губите енергију која ће вам затребати када то не будете очекивали.

РАК

Оптерећени сте послом. Иако је атмосфера напета, ваша нестрпљивост може додатно отежати положај, не само вама већ и окружењу. Да бисте избегли непријатности морате одолети бројним искушењима и провокацијама. Не улазите у сувишне дискусије.

ЛАВ

Време је да преузмете иницијативу и покренете нове активности на послу. Позитивно зрачите, па би било добро да сарадницима изнесете своје идеје. Вољена особа вам из неког разлога није доступна, можда је то идеалан начин да освежите ваше односе. 

ДЕВИЦА

Љубавни живот је у центру пажње. Ваш партнер је дуго био у сенци, трпео је ваша професионална залагања и проблеме који су долазили с тим. Време је да му то надокнадите, нарочито крајем дана када ће му бити потребна ваша подршка. 

ВАГА

Обузима вас велика тензија. Свесни сте да је притисак који трпите последица промена у које сте се упустили, али вам то не помаже. За неке проблеме не постоји друго решење осим да зажмурите на изазове и стрпљиво сачекате разрешење.

ШКОРПИЈА

Имате воље да разрешите породичну заврзламу која се искомпликовала. Ако сведете ствари на сушту реалност, бићете задовољни постигнутим резултатима, нарочито ако изађете из сенке и ствари јасно поставите тамо где им је место.

СТРЕЛАЦ

Смишљате нове начине пословања и налазите занимљиве методе којима се бавите током рада. Сметње у комуникацији са надређенима осетићете првенствено кроз притисак да посао мора бити завршен пре договореног рока.

ЈАРАЦ

Како год да се поставите, очекује да будете у другом плану. Не прија вам таква улога, али свесни сте да је то исправан пут. Било да се ради о породичним или љубавним односима, најпаметније је да стрпљиво пружите подршку и сачекате епилог.

ВОДОЛИЈА

Правите се да не примећујете незаинтересованост вољене особе. Мислите да ћете игнорисањем избећи проблем, а истина јесте да заташкавањем погоршавате већ напету ситуацију. Поразговарајте, ствари нису црне како вам се то тренутно чине.

Прочитајте још: Ови хороскопски знаци нек се припреме за ЉУБАВНУ БУРУ У ОКТОБРУ! Бикови, ово је ваш месец!

РИБЕ

Незадовољство у радној средини преносите и на приватан живот. Иако је посао важан, претерано се удубљујете и све то почиње да утиче на односе унутар ваше породице. Неко од укућана може бити јако несрећан због ваших критика, попустите притисак.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.