Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за 25. децембар 2023. године: Водолије очекује занимљиво познанство, а Бикове проблеми у љубави

Погледајте како ће вам звезде данас бити наклоњене

1703488838_Foto-Shutterstock-horoskop-14.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

Ован (21. 3 - 20. 4)

Опозиција између Месеца и вашег владаоца Марса, планете акције али и сукоба, опомиње на опрез у комуникацији са странцима, рођацима, комшијама, љубавним партнером, на путовањима. Чувајте документацију и пазите се у саобраћају.

 Бик (21. 4 - 21. 5)

Напет аспект између вашег владаоца Венере и Месеца, неповољно утиче на пословни, али и на љубавни однос. Избегавајте расправе са женама. Биковима који се баве креативним занимањима, аспект са Нептуном доноси инспирацију.

 Близанци (22. 5 - 21. 6)

Ваш владалац Меркур у опозицији са Месецом у вашем знаку, опомиње на опрез приликом договора о новим пројектима у јавном сектору. Комуникација са надређенима може да буде узрок ваше нервозе. Расправа са љубавним партнером у јутарњим сатима.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец у астролошком пољу подсвести појачава вашу интуицију, али и жељу да остварите своје планове. Квадрат са Нептуном, симболом обмана, упозорава да би требало да поведете више рачуна о трошковима. Избегавајте алкохол.

 Лав (23. 7 - 22. 8)

Венера, планета новца, прави изазован аспект са Месецом у Близанцима, због чега може доћи до неспоразума између вас и некога кога сте до сада сматрали пријатељем. Могући ванредни трошкови. Проводите више времена са пријатељима.

 Девица (23. 8 - 22. 9)

Месец у астролошкој кући каријере образује напет аспект са вашим владаоцем Меркуром, због чега емоције могу да вам преовладавају над логиком. Проверите све детаље пословног договора са особама које живе у иностранству. Опрез за воланом.

 Вага (23. 9 - 22. 10)

Наглашено девето астролошко поље, доноси вам могућност увећања прихода преко посла који укључује чешћа путовања, предаваштва, адвокатуре, медија. Слободним Вагама могу да се удварају две подједнако интересантне особе. Смањите унос шећера.

 Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Напет аспект између Месеца, симбола емоција, и вашег владаоца Марса, симбола страсти и сукоба, подстиче љубомору брачног или дугогодишњег партнера. Избегавајте ризичне финансијске трансакције. Сусрет са Раком у позоришном фоајеу.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Месец прелази преко астролошке куће партнерских односа образујући квадрат са вашим сувладаоцем Нептуном, па љубавни партнер може да крије нешто од вас. Очекује вас увећање прихода преко туризма, маркетинга, ИТ сектора, услужне делатности.

 Јарац (22. 12 - 20. 1)

Месец у астролошком пољу посла прави опозицију са Меркуром у пољу ограничења, што може да одложи договор са особама које одлучују о нечему. Преко интернета или друштвене мреже, можете да упознате некога ко ће на вас оставити посебан утисак.

 Водолија (21. 1 - 19. 2)

Прелазак Месеца преко астролошке куће креативности доноси вам инспирацију и мотивацију, ако се бавите креативним или послом који има везе са спортом. Слободне Водолије могу да упознају младолику особу која често путује због посла. Несаница.

 Рибе (20. 2 - 20. 3)

Сунце, владалац вашег посла, у тригону са вашим сувладаоцем Јупитером, подстиче вашу амбицију да заузмете доминантну позицију у оквиру новог пројекта. Будите опрезнији приликом договора и потписивања уговора са странцима. Више шетајте.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas