Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за 6. октобар 2023. године: Стрелчеве очекује тајни сусрет у вечерњим сатима, а Бикове увећање прихода

Погледајте како су вам звезде наклоњене

1696572923_Foto-Shutterstock-horoskop.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

Ован (21. 3 - 20. 4)

У време последње Месечеве четврти, избегавајте расправе са женама. Секстил са Ураном предвече вам доноси вести о пословном договору са Раком. Слободни Овнови могу да обнове везу са неким кога познају преко посла. Стомачне тегобе.

Бик (21. 4 - 21. 5)

У време последње Месечеве четврти у Раку, очекује вас значајно увећање прихода, ако често путујете због посла. Позиција вашег владаоца Венере, симбола новца, упозорава да избегавате непотребне трошкове. Прехлада.

 Близанци (22. 5 - 21. 6)

У време последње Месечеве четврти у Раку, новац вам притиче преко паралелног или хонорарног посла. Тригон са Нептуном, који управља вашим емотивним животом, у вечерњим сатима, повољно утиче на ваш љубавни живот. Опрез за воланом.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Аспекти последње Месечеве четврти у вашем знаку, доносе вам могућност значајног увећања зараде преко сарадње са великом корпорацијом. Имате подршку Лава или Овна. Романтичан сусрет са Биком. Чувајте се повреда у кући.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Позиција последње Месечеве четврти у астролошком пољу интуиције и инспирације, доноси успех и новац Лавовима који се баве уметношћу и науком. У вечерњим сатима, могућ сусрет са неким кога нисте дуго видели. Промените начин исхране.

Девица (23. 8 - 22. 9)

У време последње Месечеве четврти у Раку, можете започети реализацију пројекта заједно са пословним или емотивним партнером. Марс у тригону са Сатурном, погодује уметницима, доносећи им успех и новац. Уносите више течности.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Данас, у време последње Месечеве четврти у астролошком пољу каријере, имате подршку жена. Пословни аранжмани са странцима доносе вам увећање зараде. Слободне Ваге, у неком клубу увече, могу да упознају једног Стрелца. Осетљива кожа.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

У време последње Месечеве четврти у астролошком пољу контаката са странцима, можете доста да зарадите, ако ваш посао подразумева чешћа путовања. Аспект са вашим владаоцем Плутоном, увече, доноси вам позив за излазак од Бика или Рака.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Ваш владалац Јупитер у секстилу са последњом Месечевом четврти у астролошкој кући финансија, најављује увећање зараде. Послушајте савет једне Ваге или Близанаца. Тајни сусрет са Водолијом у вечерњим сатима. Проверите хормонски статус.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Последња Месечева четврт у Раку, подстиче вашу инспирацију и мотивацију, нарочито ако сте уметник или спортиста. Ретроградни ход вашег владаоца Сатурна у односу на планету љубави, одлаже сусрет са једном Шкорпијом. Проблеми са зглобовима.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Ваш владалац Уран, у секстилу са последњом Месечевом четврти у Раку, доноси вам новац, ако се бавите послом који има везе са некретнинама, грађевинарством, угоститељством. На путу, семинару или предавању, можете да упознате атрактивну особу.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

У време последње Месечеве четврти у Раку, ваша креативна црта долази до пуног изражаја, доносећи вам шансу за постизање договора о дугорочном пословном пројекту. Сусрет са особом са којом сте некада били врло блиски. Опасност у саобраћају.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas