Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za 6. oktobar 2023. godine: Strelčeve očekuje tajni susret u večernjim satima, a Bikove uvećanje prihoda

Pogledajte kako su vam zvezde naklonjene

1696572923_Foto-Shutterstock-horoskop.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

U vreme poslednje Mesečeve četvrti, izbegavajte rasprave sa ženama. Sekstil sa Uranom predveče vam donosi vesti o poslovnom dogovoru sa Rakom. Slobodni Ovnovi mogu da obnove vezu sa nekim koga poznaju preko posla. Stomačne tegobe.

Bik (21. 4 - 21. 5)

U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Raku, očekuje vas značajno uvećanje prihoda, ako često putujete zbog posla. Pozicija vašeg vladaoca Venere, simbola novca, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove. Prehlada.

 Blizanci (22. 5 - 21. 6)

U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Raku, novac vam pritiče preko paralelnog ili honorarnog posla. Trigon sa Neptunom, koji upravlja vašim emotivnim životom, u večernjim satima, povoljno utiče na vaš ljubavni život. Oprez za volanom.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Aspekti poslednje Mesečeve četvrti u vašem znaku, donose vam mogućnost značajnog uvećanja zarade preko saradnje sa velikom korporacijom. Imate podršku Lava ili Ovna. Romantičan susret sa Bikom. Čuvajte se povreda u kući.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Pozicija poslednje Mesečeve četvrti u astrološkom polju intuicije i inspiracije, donosi uspeh i novac Lavovima koji se bave umetnošću i naukom. U večernjim satima, moguć susret sa nekim koga niste dugo videli. Promenite način ishrane.

Devica (23. 8 - 22. 9)

U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Raku, možete započeti realizaciju projekta zajedno sa poslovnim ili emotivnim partnerom. Mars u trigonu sa Saturnom, pogoduje umetnicima, donoseći im uspeh i novac. Unosite više tečnosti.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Danas, u vreme poslednje Mesečeve četvrti u astrološkom polju karijere, imate podršku žena. Poslovni aranžmani sa strancima donose vam uvećanje zarade. Slobodne Vage, u nekom klubu uveče, mogu da upoznaju jednog Strelca. Osetljiva koža.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

U vreme poslednje Mesečeve četvrti u astrološkom polju kontakata sa strancima, možete dosta da zaradite, ako vaš posao podrazumeva češća putovanja. Aspekt sa vašim vladaocem Plutonom, uveče, donosi vam poziv za izlazak od Bika ili Raka.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Vaš vladalac Jupiter u sekstilu sa poslednjom Mesečevom četvrti u astrološkoj kući finansija, najavljuje uvećanje zarade. Poslušajte savet jedne Vage ili Blizanaca. Tajni susret sa Vodolijom u večernjim satima. Proverite hormonski status.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Poslednja Mesečeva četvrt u Raku, podstiče vašu inspiraciju i motivaciju, naročito ako ste umetnik ili sportista. Retrogradni hod vašeg vladaoca Saturna u odnosu na planetu ljubavi, odlaže susret sa jednom Škorpijom. Problemi sa zglobovima.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Vaš vladalac Uran, u sekstilu sa poslednjom Mesečevom četvrti u Raku, donosi vam novac, ako se bavite poslom koji ima veze sa nekretninama, građevinarstvom, ugostiteljstvom. Na putu, seminaru ili predavanju, možete da upoznate atraktivnu osobu.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Raku, vaša kreativna crta dolazi do punog izražaja, donoseći vam šansu za postizanje dogovora o dugoročnom poslovnom projektu. Susret sa osobom sa kojom ste nekada bili vrlo bliski. Opasnost u saobraćaju.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas