Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК 14. МАРТ: Близанци размишљају о новом послу, Јарца очекује романтичан сусрет

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за четвртак 14. март, шта вас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће да вас служи здравље...

1710399539_187598_15649-profimedia-0649673152-ig_f.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Позиција Месеца, над фиксном звездом Алгол у астролошком пољу посла, у односу на ваше владаоце Марс и Плутон, упозорава да поведете рачуна о трошковима. Увече добијате повољне вести које сте дуго чекали. Подложност инфекцијама.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Хармоничан аспект између вашег владаоца Венере и Месеца над фиксном звездом Алгол у вашем знаку, у вечерњим сатима, доноси вам страствени сусрет са Рибама. Избегавајте расправе са женама на послу. Осетљиво грло.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Добар аспект између вашег владаоца Меркура и Месеца у Бику, чини вас спремним да прихватите пословну понуду о којој већ неко време размишљате. Немате оправдање за понашање једног колеге према вама. Чувајте се повреда.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец прелази преко фиксне звезде Алгол у астролошкој кући неочекиваних околности, па је могућа промена планова. Избегавајте ризичне финансијске трансакције. Страствени сусрет са Рибама. Проверите вид.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Позиција вашег владаоца Сунца у астролошкој кући новца и Месеца у кући каријере, доноси вам шансе за увећање прихода преко сарадње са женама. У вечерњим сатима могућ конфликт са вољеном особом. Смањите унос шећера.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Добар аспект између вашег владаоца Меркура и Месеца у Бику,доноси вам успех и новац преко сарадње са особама које живе у иностранству. Стара симпатија коју дуго нисте видели, жели да се види с вама. Избегавајте љуту и масну храну.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Аспект вашег владаоца Венере и Месеца, који управља пољем каријере, доноси новац Вагама друге декаде, преко услужних делатности и послова који подразумевају руковање финансијама. Страствени сусрет са једном Водолијом.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Добар аспект између вашег владаоца Плутона и Месеца у Бику, у вечерњим сатима, доноси вам увећање прихода. Квадрат између вашег сувладаоца Марса и Урана, уозорава на могућност расправе са емотивним партнером. Чувајте се у саобраћају.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Месец прелази преко вашег владаоца Јупитера, доносећи вам нове пословне шансе и новац, преко трговине прехрамбеним намирницама и некретнина. Вољена особа намерава да разговара с вама о важној теми. Смањите порције.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Месец прелази преко Урана, сувладаоца вашег знака, доносећи инспирацију уметницима и мотивацију спортистима. Позиција Месеца који управља вашим љубавним животом, у вечерњим сатима, доноси вам романтични сусрет са особом са посла.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Транзит Месеца преко вашег владаоца Урана, планете иновација, доноси вам сјајне идеје које данас можете да претворите у дело. Позиција Венере наговештава пријатне заједничке тренутке са вољеном особом. Болови у леђима.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Секстил између вашег владаоца Нептуна и Месеца у Бику, доноси вам новац ако се бавите писањем, интелектуалним делатностима или често путујете због посла. Ипак, данас морате да будете много опрезнији за воланом.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas