Oglas
· · Komentari: 0

DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 14. MART: Blizanci razmišljaju o novom poslu, Jarca očekuje romantičan susret

Saznajte šta vam dnevni horoskop predviđa za četvrtak 14. mart, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će da vas služi zdravlje...

1710399539_187598_15649-profimedia-0649673152-ig_f.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Pozicija Meseca, nad fiksnom zvezdom Algol u astrološkom polju posla, u odnosu na vaše vladaoce Mars i Pluton, upozorava da povedete računa o troškovima. Uveče dobijate povoljne vesti koje ste dugo čekali. Podložnost infekcijama.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Harmoničan aspekt između vašeg vladaoca Venere i Meseca nad fiksnom zvezdom Algol u vašem znaku, u večernjim satima, donosi vam strastveni susret sa Ribama. Izbegavajte rasprave sa ženama na poslu. Osetljivo grlo.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Dobar aspekt između vašeg vladaoca Merkura i Meseca u Biku, čini vas spremnim da prihvatite poslovnu ponudu o kojoj već neko vreme razmišljate. Nemate opravdanje za ponašanje jednog kolege prema vama. Čuvajte se povreda.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec prelazi preko fiksne zvezde Algol u astrološkoj kući neočekivanih okolnosti, pa je moguća promena planova. Izbegavajte rizične finansijske transakcije. Strastveni susret sa Ribama. Proverite vid.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Pozicija vašeg vladaoca Sunca u astrološkoj kući novca i Meseca u kući karijere, donosi vam šanse za uvećanje prihoda preko saradnje sa ženama. U večernjim satima moguć konflikt sa voljenom osobom. Smanjite unos šećera.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Dobar aspekt između vašeg vladaoca Merkura i Meseca u Biku,donosi vam uspeh i novac preko saradnje sa osobama koje žive u inostranstvu. Stara simpatija koju dugo niste videli, želi da se vidi s vama. Izbegavajte ljutu i masnu hranu.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Aspekt vašeg vladaoca Venere i Meseca, koji upravlja poljem karijere, donosi novac Vagama druge dekade, preko uslužnih delatnosti i poslova koji podrazumevaju rukovanje finansijama. Strastveni susret sa jednom Vodolijom.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Dobar aspekt između vašeg vladaoca Plutona i Meseca u Biku, u večernjim satima, donosi vam uvećanje prihoda. Kvadrat između vašeg suvladaoca Marsa i Urana, uozorava na mogućnost rasprave sa emotivnim partnerom. Čuvajte se u saobraćaju.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Mesec prelazi preko vašeg vladaoca Jupitera, donoseći vam nove poslovne šanse i novac, preko trgovine prehrambenim namirnicama i nekretnina. Voljena osoba namerava da razgovara s vama o važnoj temi. Smanjite porcije.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesec prelazi preko Urana, suvladaoca vašeg znaka, donoseći inspiraciju umetnicima i motivaciju sportistima. Pozicija Meseca koji upravlja vašim ljubavnim životom, u večernjim satima, donosi vam romantični susret sa osobom sa posla.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Tranzit Meseca preko vašeg vladaoca Urana, planete inovacija, donosi vam sjajne ideje koje danas možete da pretvorite u delo. Pozicija Venere nagoveštava prijatne zajedničke trenutke sa voljenom osobom. Bolovi u leđima.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Sekstil između vašeg vladaoca Neptuna i Meseca u Biku, donosi vam novac ako se bavite pisanjem, intelektualnim delatnostima ili često putujete zbog posla. Ipak, danas morate da budete mnogo oprezniji za volanom.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas