Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА петак 26. јануар: Месец је у Лаву - Бик да се клони расправа, Шкорпија нервозна, Стрелац да послуша савет члана породице

САЗНАЈТЕ шта вам Месец у Лаву доноси за петак 26. јануар, шта вас чека на послу, у љубави, како ће да вас служи здравље, хоћете ли се слагати са укућанима...

1706246683_shutterstock_2316710483.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

Ован (21. 3 - 20. 4)

Астероид Ерос у вашем знаку, рођенима у марту, доноси романсу на послу. Месец под утицајем Јупитера и Урана, планета просперитета и неочекиваних ситуација, упозорава на опрез у вези са купопродајом некретнина и грађевинским радовима.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Одговара вам позиције вашег владаоца Венере и Сатурна, ако се бавите неком самосталном делатношћу или планирате сарадњу са особама које живе у иностранству. Напети аспекти Месеца доносе вам размирице па и расправе са партнером и члановима породице.

 
Близанци (22. 5 - 21. 6)

Аспект Месеца са вашим владаоцем Меркуром, у астролошком пољу ризика, опомиње на опрез ако радите у медијима, маркетингу, осигурању. Венера, владалац вашег љубавног живота, доноси вам сусрет са особом која често путује због посла.

 
Рак (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец, који управља вашим пословним активностима, у инконјункцији са Венером, планетом новца, пре подне, доноси вам ванредне издатке у дому. Можете да очекујете закаснелу исплату из иностранства. Више шетајте.

 
Лав (23. 7 - 22. 8)

Ваши таленти и способности данас могу доћи до пуног изражаја, нарочито ако ваше занимање има везе са уметношћу, спортом, шоу бизнисом. Ипак, препоручује се да припазите на вредне ситнице, документа, кључеве, картице, телефоне.

 
Девица (23. 8 - 22. 9)

Напет аспект Месеца и вашег владаоца Меркура, планете бизниса и комуникација, који управља и вашом каријером, чини вас склоним нелогичним закључцима и погрешним одлукама, што никако није карактеристично за вас. Потребан вам је одмор.

 

Вага (23. 9 - 22. 10)

Аспекти вашег владаоца Венере у астролошком пољу приватног живота, доносе вам подршку особе коју познајете преко пословних контаката. Астероид Победа у вашем знаку у секстилу са Месецом доноси успех септембарским Вагама. Дружите се са пријатељима.

 
Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Позиција вашег владаоца Марса и Месеца у Лаву, ставља вас пред дилему када је реч о улагању у пројекат са странцима. Астероид Психа у вашем знаку под утицајем Јупитера и Урана, планета експанзије и скандала, чини вас прилично нервозним.

 

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Владаоци вашег знака, Јупитер и Нептун, у напетим аспектима са Месецом, подстичу вашу амбицију по питању сарадње са особама које живе у иностранству. Ако купујете или продајете некретнину, послушајте савет старијег члана породице.

 

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Одговара вам аспект вашег владаоца Сатурна са Венером у вашем знаку, уколико се бавите интелектуалном или неком услужном делатношћу. Због напетих аспеката Месеца, избегавајте непотребне трошкове и подизање кредита. Несаница.

 

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Позиција вашег владаоца Урана и Месеца, упозорава да избегавате расправе са емотивним али и пословним партнером. Могући ванредни издаци. Будите опрезнији приликом склапања договора или потписивања уговора. Опасност у саобраћају.

 
Рибе (20. 2 - 20. 3)

Астероид Голд близу Сатурна у вашем знаку, доноси вам убвећање прихода преко сарадње са Биком и Јарцем. Напети аспекти Месеца упозоравају да будете толерантнији према сарадницима и колегама. Љубавни партнер је нервозан.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas