Oglas
· · Komentari: 0

DNEVNI HOROSKOP ZA petak 26. januar: Mesec je u Lavu - Bik da se kloni rasprava, Škorpija nervozna, Strelac da posluša savet člana porodice

SAZNAJTE šta vam Mesec u Lavu donosi za petak 26. januar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima...

1706246683_shutterstock_2316710483.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Asteroid Eros u vašem znaku, rođenima u martu, donosi romansu na poslu. Mesec pod uticajem Jupitera i Urana, planeta prosperiteta i neočekivanih situacija, upozorava na oprez u vezi sa kupoprodajom nekretnina i građevinskim radovima.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Odgovara vam pozicije vašeg vladaoca Venere i Saturna, ako se bavite nekom samostalnom delatnošću ili planirate saradnju sa osobama koje žive u inostranstvu. Napeti aspekti Meseca donose vam razmirice pa i rasprave sa partnerom i članovima porodice.

 
Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Aspekt Meseca sa vašim vladaocem Merkurom, u astrološkom polju rizika, opominje na oprez ako radite u medijima, marketingu, osiguranju. Venera, vladalac vašeg ljubavnog života, donosi vam susret sa osobom koja često putuje zbog posla.

 
Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec, koji upravlja vašim poslovnim aktivnostima, u inkonjunkciji sa Venerom, planetom novca, pre podne, donosi vam vanredne izdatke u domu. Možete da očekujete zakasnelu isplatu iz inostranstva. Više šetajte.

 
Lav (23. 7 - 22. 8)

Vaši talenti i sposobnosti danas mogu doći do punog izražaja, naročito ako vaše zanimanje ima veze sa umetnošću, sportom, šou biznisom. Ipak, preporučuje se da pripazite na vredne sitnice, dokumenta, ključeve, kartice, telefone.

 
Devica (23. 8 - 22. 9)

Napet aspekt Meseca i vašeg vladaoca Merkura, planete biznisa i komunikacija, koji upravlja i vašom karijerom, čini vas sklonim nelogičnim zaključcima i pogrešnim odlukama, što nikako nije karakteristično za vas. Potreban vam je odmor.

 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Aspekti vašeg vladaoca Venere u astrološkom polju privatnog života, donose vam podršku osobe koju poznajete preko poslovnih kontakata. Asteroid Pobeda u vašem znaku u sekstilu sa Mesecom donosi uspeh septembarskim Vagama. Družite se sa prijateljima.

 
Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Pozicija vašeg vladaoca Marsa i Meseca u Lavu, stavlja vas pred dilemu kada je reč o ulaganju u projekat sa strancima. Asteroid Psiha u vašem znaku pod uticajem Jupitera i Urana, planeta ekspanzije i skandala, čini vas prilično nervoznim.

 

Strelac (23.11 - 21. 12)

Vladaoci vašeg znaka, Jupiter i Neptun, u napetim aspektima sa Mesecom, podstiču vašu ambiciju po pitanju saradnje sa osobama koje žive u inostranstvu. Ako kupujete ili prodajete nekretninu, poslušajte savet starijeg člana porodice.

 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Odgovara vam aspekt vašeg vladaoca Saturna sa Venerom u vašem znaku, ukoliko se bavite intelektualnom ili nekom uslužnom delatnošću. Zbog napetih aspekata Meseca, izbegavajte nepotrebne troškove i podizanje kredita. Nesanica.

 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Pozicija vašeg vladaoca Urana i Meseca, upozorava da izbegavate rasprave sa emotivnim ali i poslovnim partnerom. Mogući vanredni izdaci. Budite oprezniji prilikom sklapanja dogovora ili potpisivanja ugovora. Opasnost u saobraćaju.

 
Ribe (20. 2 - 20. 3)

Asteroid Gold blizu Saturna u vašem znaku, donosi vam ubvećanje prihoda preko saradnje sa Bikom i Jarcem. Napeti aspekti Meseca upozoravaju da budete tolerantniji prema saradnicima i kolegama. LJubavni partner je nervozan.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas