Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 28. ЈУЛ: Шкорпијама успех на послу, а Рибе очекује романтични сусрет

Шта нам предвиђа хороскоп за крај радне недеље

1690526646_shutterstock_109407086.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Аспекти Месеца са вашим владаоцем Марсом и Нептуном, симболима акције и маште, подстичу креативност уметника и мотивацију спортиста. Новац пристиже преко сарадње са странцима. Избегавајте расправе са женама.

Бик

Изазовни аспекти Месеца у пољу финансија са вашим владаоцем Венером, планетом новца и Јупитером и Ураном у вашем знаку, чине вас склоним непотребним трошковима, који се односе на сређивање стамбеног или пословног простора.

Близанци

Месец у Стрелцу у секстилу са Сунцем, доноси вам понуде од партнера из иностранства, нарочито ако ваш посао има везе са креативном делатношћу или спортом. Аспекти са вашим владаоцем Меркуром чине вас склоним нелогичним одлукама.

Рак

Када ваш владалац Месец прелази преко шесте астролошке куће, под упливом Меркура, планете логике, можете бити склони погрешним закључцима, када се ради о пословним аранжманима. Добар аспект са Сунцем доноси вам увећање прихода.

Лав

Месец у пољу креативности у тригону са вашим владаоцем Сунцем, уметнике и спортисте чини спремним да са много ентузијазма приступе договорима о пројекту са странцима. У љубави сте растрзани између осећања и разума.

Девица

Ваш владалац Меркур, симбол комуникација, у астролошкој кући препрека, под утицајем Месеца из Стрелца, одлаже договоре са странцима. Аспект са Марсом у вашем знаку опомиње да избегавате расправе са члановима породице и партнером.

Вага

Добри аспекти Месеца са Сунцем и Нептуном, доносе вам увећање прихода ако радите у медијима или некој другој делатности преко које сте присутни у јавности. Због позиције Марса у 12. пољу, требало би да се више одмарате.

Шкорпија

Прелазак Месеца преко Стрелца под упливом вашег владаоца Плутона, планете моћи, повољно утиче на ваше финансије. Заједнички аранжман са Рибама или Раком, доноси вам успех ако се бавите уметношћу, спортом или педагошким радом.

Стрелац

Транзит Месеца преко вашег знака доноси вам шансе за увећање прихода у оквиру заједничког пројекта са особама које живе у иностранству. Послушајте савет Бика или Риба. Вољена особа има осећај да јој не поклањате довољно пажње.

Јарац

Позиција Месеца, симбола емоција али и трговине, у астролошком пољу ограничења, под упливом вашег владаоца Сатурна, планете одлагања, неповољно утиче на ваш начин комуникације са емотивним и пословним партнером.

Водолија

Позиција Месеца у астролошкој кући пријатеља, под утицајем Нептуна из куће новца, доноси вам хонорарне ангажмане. Са неколико особа од поверења приступате разради планова који се односе на покретање самосталне делатности.

Рибе

Аспект између Месеца у пољу каријере и вашег владаоца Нептуна доноси вам инспирацију и мотивацију, ако се бавите креативним занимањем, спортом или образовањем младих. Добијате позив за излазак од Бика или Девице.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas