Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 28. JUL: Škorpijama uspeh na poslu, a Ribe očekuje romantični susret

Šta nam predviđa horoskop za kraj radne nedelje

1690526646_shutterstock_109407086.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovan

Aspekti Meseca sa vašim vladaocem Marsom i Neptunom, simbolima akcije i mašte, podstiču kreativnost umetnika i motivaciju sportista. Novac pristiže preko saradnje sa strancima. Izbegavajte rasprave sa ženama.

Bik

Izazovni aspekti Meseca u polju finansija sa vašim vladaocem Venerom, planetom novca i Jupiterom i Uranom u vašem znaku, čine vas sklonim nepotrebnim troškovima, koji se odnose na sređivanje stambenog ili poslovnog prostora.

Blizanci

Mesec u Strelcu u sekstilu sa Suncem, donosi vam ponude od partnera iz inostranstva, naročito ako vaš posao ima veze sa kreativnom delatnošću ili sportom. Aspekti sa vašim vladaocem Merkurom čine vas sklonim nelogičnim odlukama.

Rak

Kada vaš vladalac Mesec prelazi preko šeste astrološke kuće, pod uplivom Merkura, planete logike, možete biti skloni pogrešnim zaključcima, kada se radi o poslovnim aranžmanima. Dobar aspekt sa Suncem donosi vam uvećanje prihoda.

Lav

Mesec u polju kreativnosti u trigonu sa vašim vladaocem Suncem, umetnike i sportiste čini spremnim da sa mnogo entuzijazma pristupe dogovorima o projektu sa strancima. U ljubavi ste rastrzani između osećanja i razuma.

Devica

Vaš vladalac Merkur, simbol komunikacija, u astrološkoj kući prepreka, pod uticajem Meseca iz Strelca, odlaže dogovore sa strancima. Aspekt sa Marsom u vašem znaku opominje da izbegavate rasprave sa članovima porodice i partnerom.

Vaga

Dobri aspekti Meseca sa Suncem i Neptunom, donose vam uvećanje prihoda ako radite u medijima ili nekoj drugoj delatnosti preko koje ste prisutni u javnosti. Zbog pozicije Marsa u 12. polju, trebalo bi da se više odmarate.

Škorpija

Prelazak Meseca preko Strelca pod uplivom vašeg vladaoca Plutona, planete moći, povoljno utiče na vaše finansije. Zajednički aranžman sa Ribama ili Rakom, donosi vam uspeh ako se bavite umetnošću, sportom ili pedagoškim radom.

Strelac

Tranzit Meseca preko vašeg znaka donosi vam šanse za uvećanje prihoda u okviru zajedničkog projekta sa osobama koje žive u inostranstvu. Poslušajte savet Bika ili Riba. Voljena osoba ima osećaj da joj ne poklanjate dovoljno pažnje.

Jarac

Pozicija Meseca, simbola emocija ali i trgovine, u astrološkom polju ograničenja, pod uplivom vašeg vladaoca Saturna, planete odlaganja, nepovoljno utiče na vaš način komunikacije sa emotivnim i poslovnim partnerom.

Vodolija

Pozicija Meseca u astrološkoj kući prijatelja, pod uticajem Neptuna iz kuće novca, donosi vam honorarne angažmane. Sa nekoliko osoba od poverenja pristupate razradi planova koji se odnose na pokretanje samostalne delatnosti.

Ribe

Aspekt između Meseca u polju karijere i vašeg vladaoca Neptuna donosi vam inspiraciju i motivaciju, ako se bavite kreativnim zanimanjem, sportom ili obrazovanjem mladih. Dobijate poziv za izlazak od Bika ili Device.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas