Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 19. ЈУЛ: Ракови избегавајте конфликте, Водолије пазите на финансије

Шта нас очекује средином радне недеље на астролошком пољу

1689748885_shutterstock_2169614299.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Месец близу Венере, под утицајем Јупитера и Урана, планета просперитета и будућности, чини вас спремним да са пуно ентузијазма реализујете неке креативне идеје. Астероид Амор у вашем знаку, мартовским Овновима доноси романсу на послу.

Бик

Погодују вам позиције вашег владаоца Венере, Месеца и Меркура у Лаву, ако се бавите неком самосталном делатношћу или планирате сређивање стамбеног или пословног простора. Тешко ћете успети да се ослободите опсесије особом која вам се свиђа.

Близанци

Аспект Јупитера са вашим владаоцем Меркуром, преко кога прелази Месец, подстиче вашу амбицију и потребу да се истакнете са својим идејама и знањем, ако радите у медијима, маркетингу, осигурању. Сусрет са особом која често путује због посла.

Рак

Ваш владалац Месец у коњункцији са Венером која управља вашим друштвеним животом и приватношћу, доноси вам контакте са особама које могу повољно утицати на ток ваше каријере. До 2. августа, избегавајте конфликте са Девицом и Близанцима.

Лав

Са мноштвом планета у вашем знаку, омиљени сте у друштву, нарочито супротног пола. Астероиди Викторија, Срећа, Победа и Црни Месец Лилит у Лаву, доносе успех јулским и Лавовима друге декаде, а рођени крајем знака требало би да припазе на трошкове.

Девица

Прелазак Месеца преко вашег владаоца Меркура, планете бизниса и комуникација, који управља и вашом каријером, доноси вам одлазак на краћи пут и договоре о аранжману са странцима. До 2. августа, чешће се консултујте са искусним сарадницима.

Вага

Захваљујући аспектима вашег владаоца Венере у пољу каријере, уживате подршку жена, ма ког пола да сте. Астероид Церес у вашем знаку у секстилу са Месецом доноси успех септембарским Вагама. Рођене у другој декади очекују узбуђења у љубави.

Шкорпија

Позиција вашег владаоца Плутона и Месеца у Лаву, доноси вам дилему када је реч о улагању у партнерски посао. Астероид Психа у вашем знаку под утицајем Јупитера, симбола богатства, чини вас нестрпљивим, ако се бавите некретнинама или угоститељством.

Стрелац

Владаоци вашег знака, Јупитер и Нептун, у изазовним аспектима са Месецом у Лаву, подстичу вашу амбицију у вези сарадње са особама које живе у иностранству. Рођак или колега може да вам да добар савет у вези са неким судским процесом.

Јарац

Позиција вашег владаоца Сатурна, до 2. августа, упозорава да поведете више рачуна о клаузулама уговора које потписујете, као и приликом склапања договора са странцима. Аспект између Сунца и моћног Плутона у вашем знаку доноси вам подршку партнера.

Водолија

Позиција једног од ваших владалаца, Сатурна, планете ограничења, до 2. августа, упозорава да избегавате ризичне инвестиције и подизање кредита. Изазован аспект између Венере и астероида Ерос у вашем знаку, наговештава сусрет са Вагом.

Рибе

Астероид Карма у вашем знаку под утицајем Меркура, Месеца и Јупитера, подстиче ваше амбиције о реализацији сарадње са једним Биком. Ретроградни Сатурн у вашем знаку, чини вас толерантнијим према захтевима једног Лава, Близанаца и Девице.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas