Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 19. JUL: Rakovi izbegavajte konflikte, Vodolije pazite na finansije

Šta nas očekuje sredinom radne nedelje na astrološkom polju

1689748885_shutterstock_2169614299.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovan

Mesec blizu Venere, pod uticajem Jupitera i Urana, planeta prosperiteta i budućnosti, čini vas spremnim da sa puno entuzijazma realizujete neke kreativne ideje. Asteroid Amor u vašem znaku, martovskim Ovnovima donosi romansu na poslu.

Bik

Pogoduju vam pozicije vašeg vladaoca Venere, Meseca i Merkura u Lavu, ako se bavite nekom samostalnom delatnošću ili planirate sređivanje stambenog ili poslovnog prostora. Teško ćete uspeti da se oslobodite opsesije osobom koja vam se sviđa.

Blizanci

Aspekt Jupitera sa vašim vladaocem Merkurom, preko koga prelazi Mesec, podstiče vašu ambiciju i potrebu da se istaknete sa svojim idejama i znanjem, ako radite u medijima, marketingu, osiguranju. Susret sa osobom koja često putuje zbog posla.

Rak

Vaš vladalac Mesec u konjunkciji sa Venerom koja upravlja vašim društvenim životom i privatnošću, donosi vam kontakte sa osobama koje mogu povoljno uticati na tok vaše karijere. Do 2. avgusta, izbegavajte konflikte sa Devicom i Blizancima.

Lav

Sa mnoštvom planeta u vašem znaku, omiljeni ste u društvu, naročito suprotnog pola. Asteroidi Viktorija, Sreća, Pobeda i Crni Mesec Lilit u Lavu, donose uspeh julskim i Lavovima druge dekade, a rođeni krajem znaka trebalo bi da pripaze na troškove.

Devica

Prelazak Meseca preko vašeg vladaoca Merkura, planete biznisa i komunikacija, koji upravlja i vašom karijerom, donosi vam odlazak na kraći put i dogovore o aranžmanu sa strancima. Do 2. avgusta, češće se konsultujte sa iskusnim saradnicima.

Vaga

Zahvaljujući aspektima vašeg vladaoca Venere u polju karijere, uživate podršku žena, ma kog pola da ste. Asteroid Ceres u vašem znaku u sekstilu sa Mesecom donosi uspeh septembarskim Vagama. Rođene u drugoj dekadi očekuju uzbuđenja u ljubavi.

Škorpija

Pozicija vašeg vladaoca Plutona i Meseca u Lavu, donosi vam dilemu kada je reč o ulaganju u partnerski posao. Asteroid Psiha u vašem znaku pod uticajem Jupitera, simbola bogatstva, čini vas nestrpljivim, ako se bavite nekretninama ili ugostiteljstvom.

Strelac

Vladaoci vašeg znaka, Jupiter i Neptun, u izazovnim aspektima sa Mesecom u Lavu, podstiču vašu ambiciju u vezi saradnje sa osobama koje žive u inostranstvu. Rođak ili kolega može da vam da dobar savet u vezi sa nekim sudskim procesom.

Jarac

Pozicija vašeg vladaoca Saturna, do 2. avgusta, upozorava da povedete više računa o klauzulama ugovora koje potpisujete, kao i prilikom sklapanja dogovora sa strancima. Aspekt između Sunca i moćnog Plutona u vašem znaku donosi vam podršku partnera.

Vodolija

Pozicija jednog od vaših vladalaca, Saturna, planete ograničenja, do 2. avgusta, upozorava da izbegavate rizične investicije i podizanje kredita. Izazovan aspekt između Venere i asteroida Eros u vašem znaku, nagoveštava susret sa Vagom.

Ribe

Asteroid Karma u vašem znaku pod uticajem Merkura, Meseca i Jupitera, podstiče vaše ambicije o realizaciji saradnje sa jednim Bikom. Retrogradni Saturn u vašem znaku, čini vas tolerantnijim prema zahtevima jednog Lava, Blizanaca i Device.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas