Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 29. ЈУЛ: Ваге припазите на здравље, Јарчевима долазе нове амбиције

Шта нам поручује хороскоп за први дан викенда

1690614671_shutterstock_2271926297-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Са уласком Меркура у знак Девице, планете која управља вашим менталним стањем и послом, прилагођавате се неким новим околностима на радном месту. Емотивног партнера муче неки проблеми и не успева да пронађе заједнички језик с вама.

Бик

Меркур, који управља вашим послом и финансијама, улази у астролошко поље креативности правећи напете аспекти са Сатурном, Нептуном и Плутоном, па неко може да омета ваше планове везане за исплативе пројекте са странцима.

Близанци

Ваш владалац Меркур, планета интелекта и информација, улази у астролошку кућу приватности, доносећи вам проблеме на пословном и финансијском плану. Припазите и на документацију, нарочито ако се бавите неком самосталном делатношћу.

Рак

Меркур, симбол комуникације, бизниса и краћих путева, улази у Девицу, стављајући акценат на ваш логичан начин размишљања. Међутим, аспекти са планетама моћи, амбиције и тајни, могу успорити постизање договора о послу са странцима.

Лав

Постајете нестрпљивији и подложнији утицајима конкуренције. Меркур, који управља вашим послом и плановима, под утицајем Сатурна и Нептуна из астролошке куће новца, упозорава да би требало да избегавате ризичне финансијске трансакције.

Девица

Са уласком вашег владаоца Меркура, планете бизниса и логике, у ваш знак, приступате разради идеја за нове аранжмане. Напети аспекти опомињу на опрез ако се бавите креативним послом или планирате покретање неког вида приватног бизниса.

Вага

Планета менталног стања, Меркур, придружио се Марсу у вашој 12. астролошкој кући, због чега имате осећај да вам неко краде енергију. Мораћете да се прилагодите новим околностима на радном месту, али и да промените навике у вези са здрављем.

Шкорпија

Улазак Меркура у поље друштвеног живота и финансија, под утицајем вашег владаоца Плутона, чини вас спремним да се суочите са изазовима захтевног пословног пројекта са странцима или за одлазак на неко стручно усавршавање у иностранство.

Стрелац

Меркур улази у астролошко поље каријере, доносећи вам нове пословне пројекте које вероватно планирате да реализујете заједно са љубавним или пословним партнером. Уколико се ради о неком виду самосталне делатности, очекује вас успех.

Јарац

Позиција вашег владаоца Сатурна, планете кашњења, у односу на Меркур који улази у Девицу, подстиче ваше амбиције, али и вашу конкуренцију. Аспекти са Плутоном у вашем знаку, опомињу на опрез приликом договора са особама које живе у иностранству.

Водолија

Аспекти владаоца астролошких поља креативности и ризика, Меркура, под утицајем Плутона, планете моћи у пољу тајни, отварају вам нове могућности за зараду. Ипак, будите опрезни када се ради о сарадњи са једним Јарцем или Шкорпијом.

Рибе

Меркур прави напете аспекте са Сатурном и Нептуном у вашем знаку, што може да успори или отежа реализацију неких послова. Секстил између Месеца и вашег владаоца Нептуна, симбола романтике, у вечерњим сатима, доноси вам сусрет са колегом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas