Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 29. JUL: Vage pripazite na zdravlje, Jarčevima dolaze nove ambicije

Šta nam poručuje horoskop za prvi dan vikenda

1690614671_shutterstock_2271926297-1-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovan

Sa ulaskom Merkura u znak Device, planete koja upravlja vašim mentalnim stanjem i poslom, prilagođavate se nekim novim okolnostima na radnom mestu. Emotivnog partnera muče neki problemi i ne uspeva da pronađe zajednički jezik s vama.

Bik

Merkur, koji upravlja vašim poslom i finansijama, ulazi u astrološko polje kreativnosti praveći napete aspekti sa Saturnom, Neptunom i Plutonom, pa neko može da ometa vaše planove vezane za isplative projekte sa strancima.

Blizanci

Vaš vladalac Merkur, planeta intelekta i informacija, ulazi u astrološku kuću privatnosti, donoseći vam probleme na poslovnom i finansijskom planu. Pripazite i na dokumentaciju, naročito ako se bavite nekom samostalnom delatnošću.

Rak

Merkur, simbol komunikacije, biznisa i kraćih puteva, ulazi u Devicu, stavljajući akcenat na vaš logičan način razmišljanja. Međutim, aspekti sa planetama moći, ambicije i tajni, mogu usporiti postizanje dogovora o poslu sa strancima.

Lav

Postajete nestrpljiviji i podložniji uticajima konkurencije. Merkur, koji upravlja vašim poslom i planovima, pod uticajem Saturna i Neptuna iz astrološke kuće novca, upozorava da bi trebalo da izbegavate rizične finansijske transakcije.

Devica

Sa ulaskom vašeg vladaoca Merkura, planete biznisa i logike, u vaš znak, pristupate razradi ideja za nove aranžmane. Napeti aspekti opominju na oprez ako se bavite kreativnim poslom ili planirate pokretanje nekog vida privatnog biznisa.

Vaga

Planeta mentalnog stanja, Merkur, pridružio se Marsu u vašoj 12. astrološkoj kući, zbog čega imate osećaj da vam neko krade energiju. Moraćete da se prilagodite novim okolnostima na radnom mestu, ali i da promenite navike u vezi sa zdravljem.

Škorpija

Ulazak Merkura u polje društvenog života i finansija, pod uticajem vašeg vladaoca Plutona, čini vas spremnim da se suočite sa izazovima zahtevnog poslovnog projekta sa strancima ili za odlazak na neko stručno usavršavanje u inostranstvo.

Strelac

Merkur ulazi u astrološko polje karijere, donoseći vam nove poslovne projekte koje verovatno planirate da realizujete zajedno sa ljubavnim ili poslovnim partnerom. Ukoliko se radi o nekom vidu samostalne delatnosti, očekuje vas uspeh.

Jarac

Pozicija vašeg vladaoca Saturna, planete kašnjenja, u odnosu na Merkur koji ulazi u Devicu, podstiče vaše ambicije, ali i vašu konkurenciju. Aspekti sa Plutonom u vašem znaku, opominju na oprez prilikom dogovora sa osobama koje žive u inostranstvu.

Vodolija

Aspekti vladaoca astroloških polja kreativnosti i rizika, Merkura, pod uticajem Plutona, planete moći u polju tajni, otvaraju vam nove mogućnosti za zaradu. Ipak, budite oprezni kada se radi o saradnji sa jednim Jarcem ili Škorpijom.

Ribe

Merkur pravi napete aspekte sa Saturnom i Neptunom u vašem znaku, što može da uspori ili oteža realizaciju nekih poslova. Sekstil između Meseca i vašeg vladaoca Neptuna, simbola romantike, u večernjim satima, donosi vam susret sa kolegom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas