Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 8. ЈУЛ: Биковима следи интересантна пословна понуда, а Лавовима могућа тајна романса

Шта нас очекује првог дана викенда?

1688800053_shutterstock_1902659704-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Месец се приближава Нептуну, симболу љубавног заноса у вашој астролошкој кући тајни доносећи вам романтичан сусрет на краћем путу са Близанцима или Рибама. Изазовни аспекти ваших владалаца Марса и Плутона опомињу да избегавате непланиране трошкове.

Бик

Можете да добијете интересантну пословну понуду од особа које живе у иностранству. Наглашено поље пријатеља и друштвеног живота наговештава сусрет са привлачном особом у ресторану поред воде. Требало би да поведете више рачуна о начину исхране.

Близанци

Тригон између вашег владаоца Меркура и Месеца близу Нептуна у кућама новца и каријере одговара лекарима, фармацеутима, научницима. Клоните се расправа са старијим члановима породице и шефовима. Рођенима пред крај знака потребан је одмор.

Рак

Очекује вас сусрет или разговор са особом која живи у иностранству, а могућ је и одлазак на краћи пут. Емотивни партнер показује потребу да вам наметне своју вољу, а слободни Ракови преко пријатеља могу упознати атрактивну особу.

Лав

Не одговара вам наглашен знак Риба, у који пада ваша астролошка кућа опасности и ризика, због чега би требало да се уздржите од непотребних трошкова. Могућ улазак у тајну романсу са једним шармантним Биком или Раком. Избегавајте алкохол.

Девица

Наглашено поље партнерских односа са Месецом који прелази преко Нептуна, планете заљубљивања и заблуда, доноси вам сусрет са особом коју ћете упознати преко пријатеља. Избегавајте конфликте и расправе са млађим сарадницима и колегама.

Вага

Изазован аспект између вашег владаоца Венере у вашем астролошком пољу друштвеног живота и пријатеља са Месецом и Нептуном у пољу посла и здравља, доноси вам удварање особе коју познајете преко посла. Могући проблеми са циркулацијом.

Шкорпија

Напети аспекти вашег владаоца Марса, планете акције и сукоба, са Месецом и Нептуном у Рибама, упозоравају на опрез приликом договора или потписивања уговора о новим пословним аранжманима. Једна Шкорпија или Рак вам шаље позив за излазак.

Стрелац

Транзит Месеца преко четвртог астролошког поља, на вас делује подстицајно уколико се бавите приватним бизнисом, доносећи вам увећање прихода. Ипак, будите орпезнији ако сарађујете са странцима и особама које живе у иностранству.

Јарац

Месец близу Нептуна у астролошком пољу менталног стања чини вас помало конфузним и расејаним, али вам доноси и креативне замисли и идеје, што највише одговара уметницима. Аспекти Марса у осмом пољу упозоравају да будете опрезни са финансијама.

Водолија

Са наглашеним знаком Риба, у који "пада" ваша астролошка кућа посла, пред вама је напоран дан са много обавеза. Покажите више такта у комуникацији са сарадницима и колегама. Ако размишљате о промени посла, послушајте савет Овна или Лава.

Рибе

Коњункција Месеца и вашег владаоца Нептуна доноси инспирацију и мотивацију уметницима и спортистима. Вољена особа показује знаке љубоморе и посесивности а слободне Рибе преко интернета или друштвених мрежа могу да упознају шармантну особу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas