Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 8. JUL: Bikovima sledi interesantna poslovna ponuda, a Lavovima moguća tajna romansa

Šta nas očekuje prvog dana vikenda?

1688800053_shutterstock_1902659704-1-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovan

Mesec se približava Neptunu, simbolu ljubavnog zanosa u vašoj astrološkoj kući tajni donoseći vam romantičan susret na kraćem putu sa Blizancima ili Ribama. Izazovni aspekti vaših vladalaca Marsa i Plutona opominju da izbegavate neplanirane troškove.

Bik

Možete da dobijete interesantnu poslovnu ponudu od osoba koje žive u inostranstvu. Naglašeno polje prijatelja i društvenog života nagoveštava susret sa privlačnom osobom u restoranu pored vode. Trebalo bi da povedete više računa o načinu ishrane.

Blizanci

Trigon između vašeg vladaoca Merkura i Meseca blizu Neptuna u kućama novca i karijere odgovara lekarima, farmaceutima, naučnicima. Klonite se rasprava sa starijim članovima porodice i šefovima. Rođenima pred kraj znaka potreban je odmor.

Rak

Očekuje vas susret ili razgovor sa osobom koja živi u inostranstvu, a moguć je i odlazak na kraći put. Emotivni partner pokazuje potrebu da vam nametne svoju volju, a slobodni Rakovi preko prijatelja mogu upoznati atraktivnu osobu.

Lav

Ne odgovara vam naglašen znak Riba, u koji pada vaša astrološka kuća opasnosti i rizika, zbog čega bi trebalo da se uzdržite od nepotrebnih troškova. Moguć ulazak u tajnu romansu sa jednim šarmantnim Bikom ili Rakom. Izbegavajte alkohol.

Devica

Naglašeno polje partnerskih odnosa sa Mesecom koji prelazi preko Neptuna, planete zaljubljivanja i zabluda, donosi vam susret sa osobom koju ćete upoznati preko prijatelja. Izbegavajte konflikte i rasprave sa mlađim saradnicima i kolegama.

Vaga

Izazovan aspekt između vašeg vladaoca Venere u vašem astrološkom polju društvenog života i prijatelja sa Mesecom i Neptunom u polju posla i zdravlja, donosi vam udvaranje osobe koju poznajete preko posla. Mogući problemi sa cirkulacijom.

Škorpija

Napeti aspekti vašeg vladaoca Marsa, planete akcije i sukoba, sa Mesecom i Neptunom u Ribama, upozoravaju na oprez prilikom dogovora ili potpisivanja ugovora o novim poslovnim aranžmanima. Jedna Škorpija ili Rak vam šalje poziv za izlazak.

Strelac

Tranzit Meseca preko četvrtog astrološkog polja, na vas deluje podsticajno ukoliko se bavite privatnim biznisom, donoseći vam uvećanje prihoda. Ipak, budite orpezniji ako sarađujete sa strancima i osobama koje žive u inostranstvu.

Jarac

Mesec blizu Neptuna u astrološkom polju mentalnog stanja čini vas pomalo konfuznim i rasejanim, ali vam donosi i kreativne zamisli i ideje, što najviše odgovara umetnicima. Aspekti Marsa u osmom polju upozoravaju da budete oprezni sa finansijama.

Vodolija

Sa naglašenim znakom Riba, u koji "pada" vaša astrološka kuća posla, pred vama je naporan dan sa mnogo obaveza. Pokažite više takta u komunikaciji sa saradnicima i kolegama. Ako razmišljate o promeni posla, poslušajte savet Ovna ili Lava.

Ribe

Konjunkcija Meseca i vašeg vladaoca Neptuna donosi inspiraciju i motivaciju umetnicima i sportistima. Voljena osoba pokazuje znake ljubomore i posesivnosti a slobodne Ribe preko interneta ili društvenih mreža mogu da upoznaju šarmantnu osobu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas