Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 2. АПРИЛ: Овнови, обратите више пажње на посао; Бикове очекује интересантан сусрет

Сазнајте шта вам последња Месечева четврт у Јарцу ове године доноси за уторак 2. април,

1712040470_shutterstock_1824690050-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 04)

Једном годишње (данас), последња Месечева четврт нађе се у вашем астролошком пољу каријере, што ове године највише утиче на рођене у средњој декади. Могуће су расправе са надређенима, нарочито женама. Новац вам стиже преко паралелног посла.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Последња Месечева четврт у Јарцу (једном годишње, а то је данас), доноси вам новац преко контаката са странацима, путовања, медија. Опрез приликом договора и овере важних докумената. Сусрет са особом која стиже са дужег пута.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Ваш владалац ретроградни Меркур, који управља и вашим пољем каријере, упозорава на опрез у пословању са странцима. Овогодишња последња Месечева четврт у Јарцу, доноси финансијске проблеме рођенима у средњој декади. Подложност повредама.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец једном годишње (данас) образује фазу последње четврти у вашој седмој астролошкој кући, али увек прави другачије аспекте са осталим планетама. Ове године, поведите више рачуна о законским оквирима пословања.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Последња Месечева четврт која се једном годишње (данас) образује у Јарцу, а ове године упозорава на проблеме са документима и сарадницима. Опрез са путном документацијом.Пазите шта потписујете. Више се одмарајте.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Једном годишње, последња Месечева четврт у астролошкој кући љубави и креативности, доноси вам новац ако ваш посао има везе с неком креативном или спортском делатношћу. Избегавајте непотребне трошкове и подизање кредита. Избегавајте алкохол.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Последња Месечева четврт, једном годишње (данас), у четвртом астролошком пољу, доноси вам трзавице са брачним партнером и члановима породице. Не журите са потписивањем уговора, нарочито ако послујете са странцима. Нервна напетост.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Једном годишње (данас), последња Месечева четврт формира се у вашој трећој астролошкој кући, а ове године доноси вам успех ако се бавите интелектуалним или послом који укључује честа путовања. Пронађите заједнички језик са сарадницима.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Последња Месечева четврт, једном годишње (данас) у вашој астролошкој кући посла, доносећи вам ове године увећање прихода преко некретнина, грађевинарства, архитектуре, трговине пољопривредним производима. Напет нервни систем.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Једном годишње (данас), последња Месечева четврт у вашем знаку, ове године доноси вам понуду улазак у исплатив партнерски аранжман. Могући конфликти и расправе са вољеном особом и члановима породице. Бол у зглобовима.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Последња Месечева четврт у Јарцу, једном годишње (данас),ове године упозорава да поведете рачуна о томе шта потписујете. Ретроградни Меркур, "задужен" за ваш љубавни живот, може да вам донесе сусрет са старом симпатијом. Осетљив желудац.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Једном годишње (данас), последња Месечева четврт у вашем 11. астролошком пољу, утиче на промену ваших планова. Новац вам пристиже преко друштвених пројеката. Са четири планете у пољу личности, расте ваша популарност код супротног пола.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas