Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 2. APRIL: Ovnovi, obratite više pažnje na posao; Bikove očekuje interesantan susret

Saznajte šta vam poslednja Mesečeva četvrt u Jarcu ove godine donosi za utorak 2. april,

1712040470_shutterstock_1824690050-1-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 04)

Jednom godišnje (danas), poslednja Mesečeva četvrt nađe se u vašem astrološkom polju karijere, što ove godine najviše utiče na rođene u srednjoj dekadi. Moguće su rasprave sa nadređenima, naročito ženama. Novac vam stiže preko paralelnog posla.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Poslednja Mesečeva četvrt u Jarcu (jednom godišnje, a to je danas), donosi vam novac preko kontakata sa stranacima, putovanja, medija. Oprez prilikom dogovora i overe važnih dokumenata. Susret sa osobom koja stiže sa dužeg puta.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Vaš vladalac retrogradni Merkur, koji upravlja i vašim poljem karijere, upozorava na oprez u poslovanju sa strancima. Ovogodišnja poslednja Mesečeva četvrt u Jarcu, donosi finansijske probleme rođenima u srednjoj dekadi. Podložnost povredama.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec jednom godišnje (danas) obrazuje fazu poslednje četvrti u vašoj sedmoj astrološkoj kući, ali uvek pravi drugačije aspekte sa ostalim planetama. Ove godine, povedite više računa o zakonskim okvirima poslovanja.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Poslednja Mesečeva četvrt koja se jednom godišnje (danas) obrazuje u Jarcu, a ove godine upozorava na probleme sa dokumentima i saradnicima. Oprez sa putnom dokumentacijom.Pazite šta potpisujete. Više se odmarajte.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Jednom godišnje, poslednja Mesečeva četvrt u astrološkoj kući ljubavi i kreativnosti, donosi vam novac ako vaš posao ima veze s nekom kreativnom ili sportskom delatnošću. Izbegavajte nepotrebne troškove i podizanje kredita. Izbegavajte alkohol.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Poslednja Mesečeva četvrt, jednom godišnje (danas), u četvrtom astrološkom polju, donosi vam trzavice sa bračnim partnerom i članovima porodice. Ne žurite sa potpisivanjem ugovora, naročito ako poslujete sa strancima. Nervna napetost.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Jednom godišnje (danas), poslednja Mesečeva četvrt formira se u vašoj trećoj astrološkoj kući, a ove godine donosi vam uspeh ako se bavite intelektualnim ili poslom koji uključuje česta putovanja. Pronađite zajednički jezik sa saradnicima.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Poslednja Mesečeva četvrt, jednom godišnje (danas) u vašoj astrološkoj kući posla, donoseći vam ove godine uvećanje prihoda preko nekretnina, građevinarstva, arhitekture, trgovine poljoprivrednim proizvodima. Napet nervni sistem.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Jednom godišnje (danas), poslednja Mesečeva četvrt u vašem znaku, ove godine donosi vam ponudu ulazak u isplativ partnerski aranžman. Mogući konflikti i rasprave sa voljenom osobom i članovima porodice. Bol u zglobovima.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Poslednja Mesečeva četvrt u Jarcu, jednom godišnje (danas),ove godine upozorava da povedete računa o tome šta potpisujete. Retrogradni Merkur, "zadužen" za vaš ljubavni život, može da vam donese susret sa starom simpatijom. Osetljiv želudac.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Jednom godišnje (danas), poslednja Mesečeva četvrt u vašem 11. astrološkom polju, utiče na promenu vaših planova. Novac vam pristiže preko društvenih projekata. Sa četiri planete u polju ličnosti, raste vaša popularnost kod suprotnog pola.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas