Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Долази нам МЛАД МЕСЕЦ у Стрелцу: Враћа веру у људе, а овим знаковима се остварују жеље

Стрелац је оптимиста, па је таква енергија младог Месеца који почиње 23. новембра

1668674735_shutterstock_645962554.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Са овим младим Месецом креће оптимизам, повећава се жеља за путовањима, дружењем, враћа се вера у људе, вера у добро. После дубоке и мистичне Шкорпије свима нам прија ово освежење.

Како ће се млад Месец у Стрелцу одразити на хороскопске знакове?

Ован

Вама се дешава потпуно нова енергија. Окренути сте личним задовољствима, маштате о путовањима, желите да се дружите са пријатељима. Један умерен и срећан живот. Слободни Овнови ће имати прилике да се заљубе!

Бик

Још има трзавица код вас чак и са оптимистичним Стрелцем. Промене унутар породице, пријатеља, љубавног партена су извесне, али неће бити превише стресне!

Прочитајте још: Највеће СЛАБОСТИ МУШКАРАЦА према хороскопу: Неки се плаше изненађења, а неки туђег мишљења

Близанци

Љубавни живот вам је “окупиран” од стране других људи. Заузмите став и немојте дозволити да вам се други мешају.

Рак

Окупирани сте послом и свакодневним животом. Превише мисли и обавеза и све вас то доводи у депресивно стање. Застаните и увидите где грешите.

Лав

Леп однос и енергија у дому, породици, а они који имају децу ће имати са њима сјајан однос. Такође пред вама је период остварења лудих жеља!

Девица

Емоције су наклоњене пиродици, односно женској особи (може бити мајка у питању) у том односу, ако нешто није било у реду, сада је време да се ствари потпуно исправе.

Вага

Савет за вас је да се држите својих емоција. Не дозволите да неко или нешто утиче на њих. Маштате о путовању, а сада то можете остварити!

Шкорпија

Идеално време за Шкорпије које немају посао. Сада посао долази до вас, а ви који чекате уговор за стално добијате га!

Прочитајте још: Најјачи хороскопски знакови: Они се истичу по чврстом уму и неустрашивошћу

Стрелац

Ви за ваш Месец замислите најлуђу жељу! Будите са стране и само посматрајте како се жеље остварују!

Јарац

Дубоки осврт унутар себе. Биће ту свега, а највише прошлости. Станите, размислите и донесите одлуку да ли идете напред или корак уназад.

Водолија

Млад Месец вам доноси сјајну енергију, па ћете бити окренути себи, пријатељима, проводу и лепим стварима који вас испуњавају.

Рибе

Са овим младим Месецом вам долазе лепе ствари и промене. Уопштено, следи вам успех или признање за које је из сенке заслужна старија женска особа.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas