Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Ево свега што треба да знате о АСТРОЛОШКИМ КУЋАМА - водич за вашу наталну карту

Ваша натална карта ће ускоро имати много више смисла

1651069264_profimedia-0665529670.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

У астрологији, куће су космичка верзија кристалне кугле - само много легитимније. Постоји 12 кућа, од којих свака представља кључни део живота, од здравља преко новца до односа и свега између. Када сте рођени, свака планета је била у одређеној кући—и те куће се могу видети у вашој наталној карти . Куће се одређују према времену вашег рођења, а не само по датуму, тако да ћете можда морати да пошаљете поруку родитељима да бисте то сазнали.

Упарите овај згодан водич, у наставку, са сопственом наталном картом и будите задивљени кратким погледом како се све ваше наде, снови и драма могу развити.

1. кућа

Ово одређује како изгледате и како се представљате свету. Све је у томе како вас други виде (ово је такође познато као ваш знак у успону или Асцендент). Прва кућа = први утисци - има смисла, зар не? Такође покрива друге „прве" ствари, попут нових почетака и лидерства. Њоме влада Ован.

Прочитајте још: Следи нам делимично ПОМРАЧЕЊЕ СУНЦА у Бику 30. априла: Како ће то да се одрази на сваки хороскопски знак?

2. кућа

Где ћете наћи ствари које цените на практичном нивоу, као што је новац (и ваш потенцијал да га зарадите и како се односите према њему), и ваш општи однос према вашим стварима. Такође покрива самопоштовање и ваше непосредно физичко окружење. Њоме влада Бик.

3. кућа

Много тога се овде дешава: ваш став, интелект и комуникација . (А комуникација укључује разговоре, слање порука, слање е-поште, Инстаграм приче, итд.) Пријатељи, браћа и сестре и комшије такође. Такође, некако насумично: рано образовање. Њоме владају Близанци.

4. кућа

Овде се ради о вашем дому и вашој породици — и оној из ког долазите и о оној коју ћете можда једног дана створити. Такође укључује кућне ствари попут приватности и безбедности. Њоме влада Рак.

Прочитајте још: Да ли сте чули за Ептадерм? Швајцарски научници су створили линије које циљано негују ова стања коже

5. кућа

Пазите: ова кућа је сва о љубавним аферама, креативности , плодности, сексуалном нагону, изласку, романтици, забави, пажњи и ~драми~. (Ко се зноји?) Њоме влада Лав.

6. кућа

Она регулише ствари које радите сваки дан (чак и детаљне ствари попут прања зуба и
мажења штенета) — ваше дневне рутине и распореде. Овде такође можете видети своје физичко здравље и навике . Њоме влада Девица.

7. кућа

Позови своју екипу. Овде ћете пронаћи партнерства — ко вам се свиђа и како се односите према другима — ваш најбољи пријатељ, ваш животни партнер, ваши непријатељи и ваши искрени непријатељи. Такође покрива ствари везане за партнерства било које врсте, као што су брачни уговори или пословни договори. Њоме влада Вага.

Прочитајте још: ПОСЛОВНИ ХОРОСКОП ЗА МАЈ: Овновима месец доноси лепу енергију, Вагама следе неочекивани трошкови

8. кућа

Још једна са много дешавања: ствари већег новца као што су наследства, порези и дугови . Забавно! Такође, потпуно неповезани, оргазми. И како се осећате према смрти. И рођење такође! Њоме влада Шкорпија.

9. кућа

Добродошли у високо образовање, етику и визију. Ево где се обликује ваш поглед на свет . Из тог разлога, такође се ради о међународним путовањима — а такође и о ~путовању ума~, попут учења страног језика или истраживања религије и филозофије. Њоме влада Стрелац.

10. кућа

Ваш животни позив— ваша сврха и ваша каријера су базирани овде. То је такође највиша тачка на табели, где ћете желети да будете препознати за своја достигнућа—мислите на почасти, награде, међународну славу, плави чек на Инстаграму, добијате договор. Њоме влада Јарац.

Прочитајте још: ПЕРУТАЊЕ, ТАМНЕ ФЛЕКЕ ИЛИ ДЕПИГМЕНТАЦИЈА? Овог Васкрса откријте “швајцарску тајну” здраве коже

11. кућа

Ваше мање емоционалне друштвене везе живе овде поред хуманитарних брига — и технологије. Погледајте 11. за револуцију, еволуцију и организацију која је потребна да се тамо стигне. Њоме влада Водолија

12. кућа

Толико ствари које се ухвате у ваше слепе углове потичу из ове куће, која управља менталним и духовним здрављем и вашим најранијим развојним искуствима. Такође је све о машти и уметности, као и о концепту завршетака. Њоме владају Рибе.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas