Oglas
Oglas
· · Коментари: 2

Да ли сте чули за Ептадерм? Швајцарски научници су створили линије које циљано негују ова стања коже

Ептадерм је име најновијег савезника за негу коже склоне перутању, депигментацијама и разним облицима хиперпигментација на домаћем дермокозметичком тржишту. Швајцарски научници створили су Ептадерм и у све три линије ЕПТА ПСО, ЕПТА ВТЛГ и ЕПТА СПОТ унели квалитетне, проверено делотворне састојке из природе с циљем да очувају здравље коже. Ептадерм производи не садрже парабен, парфем и глутен и нису тестирани на животињама, а најважније је то да су безбедни за употребу са другим врстама терапије за кожна обољења, попут биолошке или фототерапије, и то за целу породицу.

1649777491_naslovna.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Као таква, она идеално стимулише пренос активних састојака који су први пут доступни у Србији у оваквом облику.

Када су у питању хиперпигментације, оне посебно долазе до изражаја у пролеће и лето. Ептадерм ЕПТА СПОТ линија са специфичном комбинацијом природних састојака намењена је управо таквој нези. ВиаПуре® екстракт корена сладића, алфа арбутин, гликолна киселина, екстракт коре магнолије и Гигаwхите®, само су део лепезе природних састојака који заједно стимулишу регенерацију коже склоне хиперпигментацијама. 

Фото: Промо

ЕПТА СПОТ линија подразумева 24-сатну негу намењену искључиво овом стању коже, од гела за чишћење, дневне креме, ноћног серума, па све до креме са СПФ фактором 50+ за заштиту од сунца. Сваки од производа има јединствен проценат разних формулација које, свака на свој начин, делују на посветљивање хиперпигментационих мрља.

Фото: Промо

За разлику од хиперпигментација, нега коже склоне депигментацијама изискује другачији приступ. Стога су швајцарски научници креирали јединствену ЕПТА ВТЛГ емулзију. Тајна ове емулзије лежи у иновативној формулацији снажних антиоксиданаса, па правилном употребом оптимални резултати могу бити видљиви већ након три месеца.

Фото: Промо

Иновеол® ЕГЦГ стабилнија је верзија природног флавоноида из зеленог чаја која се већ вековима користи за детоксикацију и успоравање старења коже. Витамин Ц у овом се производу налази у облику натријум аскорбил фосфата и делује на пигментацију, уједначеност и чистоћу тена, па заједно са екстрактом коре магнолије служи као антиоксиданс. ДНАге® и популарни ниацинамид стимулишу способност обнављања коже, Сепитониц® умирује, док се ВиаПуре® екстракт корена сладића ослања на моделе меланоцита и кератиноцита, чији недостатак узрокује витилиго.  

Посебну пажњу швајцарски научници су посветили и кожи склоној перутању, каква се јавља код псоријазе. Ептадерм линија ЕПТА ПСО  састоји се од чак пет производа прилагођених стању коже, односно количини сувоће и љуспица. Засновани су на изузетно ефикасним састојцима који утичу на извор стања коже, као и на њену мекоћу и здравље. 

 

Фото: Промо

Најважнији састојак је уреа која својим кератомодулирајућим деловањем доказано утиче на диференцијацију коже и повећава липиде, хидратацију и побољшава трансепидермални губитак воде. ЕПТА ПСО гел за чишћење, ЕПТА ПСО 10 богата емулзија, ЕПТА ПСО 30 крема и ЕПТА ПСО 50 ПЛУС крема, садрже од 10 до чак 50% урее која доказано утиче на узрок перутања, док остали састојци утичу на симптоме. Ту је и ЕПТА ПСО НОКТИ, једини препарат намењен јачању и заштити ноктију склоних љуштењу у облику брзо упијајућег лака. Цетиол® ултимате је сертификовани емолијенс који има јаку моћ хидратације. Оливем® 1000 је сертификовани природни емулгатор који има регенеришући ефекат, смањује црвенило, ствара филм који штити кожу од спољашњих утицаја и делује као емолијенс. На крају, Оцтопироx® је још један важан активни састојак који контролише раст гљивица и има благотворно дејство на перутање коже.

Фото: Промо

За више информација о бренду Ептадерм, контактирајте стручњаке на  или друштвеним мрежама Фејсбук и Инстаграм где свакодневно одговарају на директне упите о појединачним комбинацијама производа из линија ЕПТА ПСО , ЕПТА ВТЛГ и ЕПТА СПОТ, као и о њиховом значају и састојцима. Сами производи се могу наћи у апотекама и онлине апотекама. 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas