Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Говор ТЕЛА хороскопских ЗНАКОВА може рећи много о њиховим намерама: Погледајте који покрети их разотривају

Говор тела открива шта неко жели од вас

1662713760_pexels-gustavo-fring-4149070.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Сваки хороскопски знак имају своје карактеристике по којима могу да се препознају по изгледу и посебном држању, али и говору њиховог тела који је повезан с четири елемента - ватром, земљом, ваздухом и водом. Да ли знате да говор тела хороскопских знакова може да открије шта неко жели од вас?

Откријте у наставку.

Ватрени знакови: Ован, Лав, Стрелац

Овновима је наступ сигуран, одлучан. Покрети су им живахни и спретни, гледају саговорника у очи и без извињења га прекидају. Увек се гурају испред других, ходају брзим и жустрим корацима, често главом унапред.

Лавови о себи стварају слику узвишености, посебности и ауторитета. Сујета и истанчан смисао за лепо виде се у страсти с којом брину о свом телу. Лепота мушкарца Лава који има готово манијакалну потребу да буде у одличној форми, пропорционална је изузетној сензуалности и гипкости жене тог знака.

Такође, Стрелци могу бити необично лепи; имају усправно држање, зраче ведрином, самопоуздањем и безбрижношћу. Многи Стрелци су склони љубави на први поглед управо захваљујући неодољивој привлачности и готово животињском инстинкту. Када их неко привлачи, показују отворену потребу за његовом близином и додиром, чак и на јавном месту.

Прочитајте још: Хороскопски знакови који су најбољи сапутници на путовању: Са њима ће свака дестинација бити забавна

Земљани знакови: Бик, Девица, Јарац

Од речитог погледа до мрштења, од ситне боре око усана до подигнуте обрве - говор лица Бикова је истинска узданица говора тела. Припадници овог знака покретима и гестовима једва дају наслутити своју сензуалност и еротичност, ако већ не постоји интуитивно просуђивање.

Гестикулација и мимика Девица су често сведене на минимум, али оно мало што се види доста говори. Ма колико се трудили, понекад ипак не могу сакрити унутрашњу нервозу због које цупкањем и пребирањем по коси разбијају увежбану суздржаност и мирноћу погледа. Што су успешнији, емотивно су стабилнији, а покрети су сигурнији и смиренији.

Јарчевима су покрети војнички увежбани, али ако га неко дуже посматра видеће промену у држању када се појави неко ко му се свиђа. Тада његова усредсређеност слаби, па уместо да упија сваку реч разговора, тражи да му се понове последње речи. Догађаји који су повезани с каријером утичу на промене у држању и ходу.

Ваздушни знакови: Близанци, Вага, Водолија

По свом говору тела Близанци су једни од "најречитијих". Брбљиви су и знатижељни, весели и духовити, живахни и неукротиви, а рукама причају вешто попут пантомимичара. Премештање с ноге на ногу, потреба да стално нешто држе или преврћу у рукама, као и врцкав поглед, говоре да су и у најмирнијим ситуацијама права деца свог владара, немирног Меркура.

Жена Вага шаље заводљиве, али не и вулгарне поруке, а и мушкарац ће на посебан начин дати до знања да је приметио сваку жену која је прошла поред њега. Привлачење пажње супротног спола је кључ разумевања говора тела једне Ваге - она жели да се свиди! Мушкарац је живахнији и отворенији, а жена кокетнија, више дистанцирана и насмејана.

Сталожена хладнокрвност мушкарца Водолије који више није у најмлађим годинама резултат је некадашње способности изражавања мисли и осећаја бурном гестикулацијом. Жена Водолија у зрелим годинама исијава мирну благост и толеранцију као контраст бунтовном држању у младости.

Водени знакови: Рак, Шкорпија, Рибе

Њихова суздржаност и опрез показују несвесну потребу за разбијањем љуштуре, која је производ несигурности. Код жена Ракова сензуалност се да наслутити мењањем тона у говору, чвршћим стиском руке, дужим погледом и необузданим дрхтајима у најинтимнијим тренуцима.

Говор тела Шкорпије је непосредан, а опет тајанствен. Начин на који се крећу одаје њихово стање духа. У напетим ситуацијама усне су им стиснуте, а поглед упућен у непознатом смеру. Ако се за некога може рећи да "погледом убија", онда је то управо Шкорпија!

Динамичност и отвореност у приступу другима код Риба су везани уз неспособност да остану статичне и постојане, чак и кад им се за то пружи прилика. Несигурност и потреба за сродном душом терају их на комуникацију и с потпуно непознатим особама! Гестикулација им није претерана, већ угодна и симпатична. Кад су расположене, Рибе живо гестикулирају, а кад нису, не желе ни поглед да помере.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas