Oglas
· · Komentari: 0
PLANETE

Horoskop: Od 2. juna Venera donosi neplanirane trudnoće, napredovanje u poslu i NOVAC!

Od 2. juna Venera je u Raku, a to je znak da će biti mnogo nežno i ljubavi.

1622628832_Depositphotos_328615456_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Venera će boraviti u Raku do 27. juna.  Šta kaže Venera u Raku?

Oseti me, voli me, pruži mi sigurnost! Da bih te volela dopusti mi da se sklupčam pored tebe, daj mi sigurnost i hajde da ćutimo zajedno. Hajde da vidimo šta će ona doneti svakom horoskopskom zanku.

Pročitajte još: Ruski naučnik tvrdi da vanzemaljci postoje, a on zna gde i kako nas kontrolišu

Za Ovnove i Škorpije u znaku i podzanku ova Venera će doneti promene u domu. Renoviranje doma, adaptacija i proširenje porodice. Postoji velika mogućnost da neko ostane u drugom stanju neplanirano. Venera u Raku žudi za tim, a Ovnovi i Škorpije će promeniti svoj odnos prema životu i porodici. NJihove burne reakcije će umiriti ova Venera u Raku.

Za Blizance i Device u znaku i podznaku ova Venera donosi odličan materijani period. Napredovanje u svakom smislu karijere i povećanje zarade. Oni koji su u privatnom biznisu imaće i ponudu za ulazak u novi.

Rakovi će napredovati, a Strelčevi dobiti ponudu

Rakovima ova Venera donosi mnogo toga! Promene, otkrivanje tajni, napredovanje, psihički i umni mir, povezivanje sa samim sobom i okretanju svom unutrašnjem biću. Kako tranzit bude "radio" tako će im doneti fatalne ljubavi u život.

Device će napredovati u svakom smislu.

Strelčevima će se otvoriti mogućnost za odličan biznis plan. Ponuda će biti spektakularna! Takođe im predstoji zarada većeg novca sa kojima će vratiti neke stare dugove.

Pročitajte još: Pismo MASONA koje se PREPRIČAVA: Isprovociraćemo socijalnu KATAKLIZMU i otvoriti vrata LUCIFERU

Lav dobija ponudu na ivici zakona

Lavovima se nudi ulazak u tajni i ne baš legalni posao. Potrebno je da dobro razmisle da li da se upušatiju u to. Ako se upuste zarada je zagarantovana! Ono što je bitno je da samo ljudima od velikog poverenja pričaju o poslovnom tajnom predlogu. Ako ispune ove stvari novac je zagarantovan!

Jarčevi će se zaljubiti, Vodolije promeniti život

Jarčevi koji su u emotivnoj vezi ulaze u bračne vode. Oni koji su na klackalici sa partnerom prekidaju. Slobodni neka se pripreme za ozbiljne emotivne ponude.

Vodolijama će ova Venera "drmati kavez" i poromene su neizbežne. Neki će dobiti otkaz, neki će promeniti poziciju i neće baš biti stećni zbog toga. Neki će ceo način života, pristup i pogled potpuno promeniti. Promene su bolne ali će se isplatiti na duge staze. Samo je malo vere i nade potrebno.

Pročitajte još: Bioritamska prognoza za JUN: Čuvajte novčanike i pakujte kofere, a DVOJKE dobijaju posao

Ribe će imati lep i miran period sa ovom Venerom. Predstoji im lep kraći odmor. Rešavanje stvari iz prošlosti u njihovu korist. Biće mazne i neodoljive za suprotni pol!

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas