Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

ХОРОСКОП за 23. АПРИЛ: Лав је на облацима, а Девица пред променама

Стрелац се усмерио на једну особу, а Шкорпију очекује непријатан разговор.

1618827098_Asexy.png
Фото: Депозитфото
Oglas

ОВАН

Очекују вас повољан договор, успешна куповина као и стабилизација на пољу финансија. Ако доносите неку важну одлуку, дан је повољан за то. Будите истрајни, не одустајте од покретања нових пројеката јер се слична прилика неће скоро поновити.

Овна очекује договор, Бика је препун оптимизна, Близанци су уморни...

БИК

Препуни сте оптимизма и елана тако да помало губите реалну слику о могућностима које су пред вама. Велики планови и амбиције могу бити заустављени неочекивано неповољном одлуком који вашу идеју искључују у старту.

БЛИЗАНЦИ

Уморни сте од темпа који вас притиска већ неко време. Обесхрабрују вас захтеви са свих страна као и новчане обавезе које су се нагомилале. Не кривите друге што је све на вама, сами сте све преузели на себе па је сад време да у томе и истрајете.

Прочитајте још: НАЈДУЖА НОЋ у историји човечанства догодила се 536. године и трајала је 18 месеци. Шта се тачно десило?

РАК

Финансијска ситуација се стабилизује, право је време да добро расположење поделите с вољеном особом. Стиже вам вест која може, на кратко, да прекине хармонију. Данас не размишљајте о послу, одмарајте али будите умерени у храни и пићу.

Раку се стабилизују финансије, Лав је на облацима, Девица очекује промене.

ЛАВ

Концентрација вам није на завидном нивоу. Углавном размишљате о уживању с вољеном особом и егзотичним путовањима. Духом сте далеко од места боравка па би било пожељно да се крајем дана спустите са облака, у противном, следи вам болан повратак у реалност.

ДЕВИЦА

Ишчекујете промене у чијој сте реализацији имали значајну улогу. Стрпљење вам данас није јача страна па је извесна тензија и нерасположење. Неопходно је да ствари задржите под контролом и обуздате темперамент, у супротном вам следе озбиљни стресови.

Прочитајте још: Планете препоручују путовања: Близанци иду у Турску, Лав на Ртањ, а Шкорпија у Албанију

ВАГА

У срце су вам се увукли страхови. Нисте сигурни да ли вас воле зато што као човек вредите или је то зато што имате моћи да им нешто приуштите, чак и материјално. Одговор на ову дилему морате потражити у дну душе која зна одговор.

Вага је уплашена, Шкорпију очекује непријатан разговор, Стрелац се устремио на једну особу.

ШКОРПИЈА

Немате рационално објашњење због чега сте пропустили понуду која вам је сада промакла. У вези тога вас очекује разговор у коме вам неће бити пријатно. Добићете нову шансу ако спремно поднесете критику и понудите логично оправдање.

СТРЕЛАЦ

Устремили сте се на једну особу, убеђени да је у њој све оно што у овом тренутку желите. Њено одбијање вас још више привлачи, али то није зато што је то права особа за вас, већ зато што је вама непојмљиво да постоји неко ко је имун на ваше чари.

Прочитајте још: Месечни хороскоп 2: Стрелчеви ће одахнути, Вага нека стисне зубе, а Водолија срце

ЈАРАЦ

Емотивно сте напети па вам данашњи аспекти додатно отежавају да сачувате мир. Вољена особа ће кратким коментаром на тренутак пољуљати ваш систем вредности, али ви не примајте све к срцу. Атмосфера око вас јесте непријатна, али и краткотрајна.

Јарац је напет, Водолија нервозна, а Рибе не смеју да доносе одлуку под притиском.

ВОДОЛИЈА

Осећате се као да сте под сталном контролом, а то је у потпуној супротности с вашим темпераментом. Вољеној особи је потребна подршка и нема довољно разумевања за вашу хроничну неозбиљност. Данас свака превише озбиљна тема може прећи у отворен сукоб.

Прочитајте још: НАЈДУЖА НОЋ у историји човечанства догодила се 536. године и трајала је 18 месеци. Шта се тачно десило?

РИБЕ

Вољена особа од вас очекује нешто што је вама неразумљиво. Размишљате о конкретним корацима како бисте уобличили и озваничили љубавну везу. Не доносите одлуке под таквим притиском ако нисте сигурни да је то оно што желите.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas