Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскоп за четвртак, 4. август: Близанци под ВЕЛИКИМ СТРЕСОМ, Водолија предстоје УЗБУДЉИВА ДЕШАВАЊА НА ЉУБАВНОМ ПЛАНУ

Сазнајте како ће вам звезде бити наклоњене овог четвртка

1691045310_shutterstock_2064084155.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

НАПОМЕНА: Обавезно прочитајте шта вам пише у подзнаку (асценденту), како бисте добили комплетну астролошку слику о дневном утицају планета на ваш хороскопски знак, односно о дневном хороскопу.

Ован

Ваша нервоза и нестрпљење расту, када се Месец, владалац вашег приватног живота, приближи Сатурну, који управља астролошком кућом каријере, доносећи вам проблеме са надређенима. Проблеми са зглобовима и стопалима.

Бик

Прелазак Месеца преко Сатурна у Рибама, подстиче вашу амбициј,у али и потребу за консултацијом са стручњацима из одређених области. Због напетог аспекта са вашим владаоцем Венером, избегавајте конзервиране намирнице. Осетљив желудац.

Близанци

Сатурн у астролошкој кући каријере близу Месеца, владаоца ваших финансија, у напетом аспекту са вашим владаоцем Меркуром, планете бизниса, доносећи вам много посла, стреса, али и зараду приватницима. Клоните се расправа са члановима породице.

Рак

Ваш владалац Месец прелази преко Сатурна, планете амбиције у деветом астролошком пољу, што вам доноси контакте са особама или рођацима из иностранства. Смета вам што је вољена особа толико посвећена послу да нема довољно времена за вас.

Лав

"Спој" Месеца и Сатурна у астролошкој кући новца, утиче на ваше расположење, али вам доноси могућност исплативог договора о пројекту са странцима. Позиција Венере у вашем знаку и Урана у Бику, захтева да се прилагодите потребама вољене особе.

Девица

Месец који управља вашим друштвеним животом, близу Сатурна у пољу партнерских односа, у напетом аспекту са вашим владаоцем Меркуром и Марсом у вашем знаку, чини вас спремним да приступите реализацији идеја о проширењу пословне сарадње.

Вага

Транзит Месеца, владаоца астролошке куће каријере преко Сатурна у кући посла, под утицајем вашег владаоца Венере, може одложити договор о новом пројекту. Новац стиже захваљујући сарадњи са странцима, захваљујући моћном Јупитеру у Бику.

Шкорпија

Са Месецом у коњункцији са Сатурном у пољу креативности, под упливом моћног Јупитера из Бика, спремни сте да се са доста ентузијазма ангажујете у послу са странцима или пројекту који захтева друштвени ангажман. Рак мисли на вас.

Стрелац

Месец близу Сатурна у Рибама, владаоци астролошких кућа вашег и партнеровог новца, чине вас врло амбициозним, када се ради о неком породичном послу. Ипак, избегавајте непотребне трошкове. Добијате позив за излазак од Овна.

Јарац

Ваш владалац Сатурн близу Месеца у астролошком пољу менталног стања, доноси инспирацију уметницима и спортистима. Вољена особа подстиче ваше амбиције, када се ради о неком виду сарадње са особама из иностранства. Рак мисли на вас.

Водолија

Преко Сатурна, вашег сувладаоца и владаоца куће непријатеља, прелази Месец, што одлаже реализацију неких планова. Венера у ретроградном ходу преко куће партнерских односа, под утицајем вашег владаоца Урана, доноси узбуђења на љубавном плану.

Рибе

Месец близу ретроградног Сатурна у вашем знаку, под упливом моћног Јупитера, владаоца поља каријере, чини вас спремним да се ангажујете у оквиру сарадње са странцима. Планирате одлазак на краћи пут у иностранство са вољеном особом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas