Oglas
· · Komentari: 0

Horoskop za četvrtak, 4. avgust: Blizanci pod VELIKIM STRESOM, Vodolija predstoje UZBUDLJIVA DEŠAVANJA NA LJUBAVNOM PLANU

Saznajte kako će vam zvezde biti naklonjene ovog četvrtka

1691045310_shutterstock_2064084155.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o dnevnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o dnevnom horoskopu.

Ovan

Vaša nervoza i nestrpljenje rastu, kada se Mesec, vladalac vašeg privatnog života, približi Saturnu, koji upravlja astrološkom kućom karijere, donoseći vam probleme sa nadređenima. Problemi sa zglobovima i stopalima.

Bik

Prelazak Meseca preko Saturna u Ribama, podstiče vašu ambicij,u ali i potrebu za konsultacijom sa stručnjacima iz određenih oblasti. Zbog napetog aspekta sa vašim vladaocem Venerom, izbegavajte konzervirane namirnice. Osetljiv želudac.

Blizanci

Saturn u astrološkoj kući karijere blizu Meseca, vladaoca vaših finansija, u napetom aspektu sa vašim vladaocem Merkurom, planete biznisa, donoseći vam mnogo posla, stresa, ali i zaradu privatnicima. Klonite se rasprava sa članovima porodice.

Rak

Vaš vladalac Mesec prelazi preko Saturna, planete ambicije u devetom astrološkom polju, što vam donosi kontakte sa osobama ili rođacima iz inostranstva. Smeta vam što je voljena osoba toliko posvećena poslu da nema dovoljno vremena za vas.

Lav

"Spoj" Meseca i Saturna u astrološkoj kući novca, utiče na vaše raspoloženje, ali vam donosi mogućnost isplativog dogovora o projektu sa strancima. Pozicija Venere u vašem znaku i Urana u Biku, zahteva da se prilagodite potrebama voljene osobe.

Devica

Mesec koji upravlja vašim društvenim životom, blizu Saturna u polju partnerskih odnosa, u napetom aspektu sa vašim vladaocem Merkurom i Marsom u vašem znaku, čini vas spremnim da pristupite realizaciji ideja o proširenju poslovne saradnje.

Vaga

Tranzit Meseca, vladaoca astrološke kuće karijere preko Saturna u kući posla, pod uticajem vašeg vladaoca Venere, može odložiti dogovor o novom projektu. Novac stiže zahvaljujući saradnji sa strancima, zahvaljujući moćnom Jupiteru u Biku.

Škorpija

Sa Mesecom u konjunkciji sa Saturnom u polju kreativnosti, pod uplivom moćnog Jupitera iz Bika, spremni ste da se sa dosta entuzijazma angažujete u poslu sa strancima ili projektu koji zahteva društveni angažman. Rak misli na vas.

Strelac

Mesec blizu Saturna u Ribama, vladaoci astroloških kuća vašeg i partnerovog novca, čine vas vrlo ambicioznim, kada se radi o nekom porodičnom poslu. Ipak, izbegavajte nepotrebne troškove. Dobijate poziv za izlazak od Ovna.

Jarac

Vaš vladalac Saturn blizu Meseca u astrološkom polju mentalnog stanja, donosi inspiraciju umetnicima i sportistima. Voljena osoba podstiče vaše ambicije, kada se radi o nekom vidu saradnje sa osobama iz inostranstva. Rak misli na vas.

Vodolija

Preko Saturna, vašeg suvladaoca i vladaoca kuće neprijatelja, prelazi Mesec, što odlaže realizaciju nekih planova. Venera u retrogradnom hodu preko kuće partnerskih odnosa, pod uticajem vašeg vladaoca Urana, donosi uzbuđenja na ljubavnom planu.

Ribe

Mesec blizu retrogradnog Saturna u vašem znaku, pod uplivom moćnog Jupitera, vladaoca polja karijere, čini vas spremnim da se angažujete u okviru saradnje sa strancima. Planirate odlazak na kraći put u inostranstvo sa voljenom osobom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas