Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскоп за МАРТ 2023. године: Време је да преузмете кормило свог живота у руке

Март месец ће обележити улазак Сатурна у знак Риба

1676891965_shutterstock_548793574-horoskop-mart-1.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Он напушта Водолију и улази у океане Риба. Тражи од нас да прихватимо ствари какве јесу, да не гледамо живот кроз паучину, да реагујемо у тренутку, и да не пуштамо да се ствари одвију саме од себе, већ да преузмемо кормило.

Рибе такође воде у манипулацију, лажи, оговарање, коцу и опијате. Никако не улазите у мрачне океанске дубине Рибе, јер је Сатурн тада немилосрдан. Дакле ред рад дисциплина, без скривених мисли и без ружичастих наочара.

Шта Март месец доноси хороскопским знацима:

Ован - месец пун изазова. Почетак вам доноси лепе односе и лакоћу живота. Међутим, задња недеља вам доноси потпуни прекрет, откривате права лица људи. У љубави следе преокрети, јер сада напуштате оно што не ваља и окрећете се тамо где сте ви центар универзума.

Бик - пословни живот тражи од вас да се заузмете за себе. Прве две недеље вам доносе повољне прилике, али искушења наступају у задњој недељи. На пољу љубави ће бити мирна лука за заузете, а слободни Бикови могу да очекују јако лепа дешавања!

Близанци - штедња је оно на шта треба да обратите пажњу. Имаћете могућност додатног посла. Немојте улазити у вербалне сукобе на послу, иако знате да сте у праву. У љубави вам звезде поручују да снажно загрлите партнера, јер вам је подршка и исправно вас саветује. Слободни имају могућност уласка у стабилну везу.

Рак - потрудите се да разумете породично окружење. Савети које вам дају су искрени. Не схватајте све као напад. На пољу посла, у задњој недељи очекујте промене које ће бити позитивне за вас.

Лав - месец који вам доноси одличне пословне могућности. Јако успешна особа вам нуди пословни план који нећете моћи да одбијете. У љубави трзавице, због ваших поступака од раније.

Девица - пословно, месец где долази ваших пет минута. Биће саплитања, оговарања, али ви се држите себе и свог знања, јер ће надређени то препознати. Пред крај месеца озбиљан разговор са емотивним партнером. Тада будите прецизни и отворени у комуникацији.

Вага - месец вам доноси пуно нових пројеката на послу. Осећате напетост, јер не знате одакле да кренете. Прво не преузимајте све на себе, већ поделите обавезе на равне части. На пољу љубави, један миран месец где ћете својом пажњом и љубављу још више везати партнера за себе. Слободним Вагама се враћа љубав из прошлости. Ово ће бити ваше последње чекирање.

Шкорпија - ужурбан месец, где се ствари само додају једна на другу. Имаћете пуно захтева за помоћ и подршку када је посао у питању, а у истом смеру се и љубав тј. породица наставља. Самим тим, ви већи део пребацујете на партнера и ту долази до свађе. Ситуација се смирује у задњој недељи марта.

Стрелац - куцнуо је час за ваших пет минута у каријери. Припремите се за отварање нових пословних могућности. Очекујте позив крајем месеца од женске особе. На пољу љубави улазите у диван период са партнером, где ће вам бити подршка! Поготово за каријеру! Још једном ћете се опет заљубити!

Јарац - месец који буди у вама заиста измишљене страхове. То је последица нагомиланог стреса од раније. Ако се не позабавите собом и не потражите стручну помоћ, може се десити да одете у велику депресију. Планете вам поручују да се ви морате борити за себе.

Водолија - месец који вам доноси промене на послу и у љубави. Крај месеца вас очекује велика позитивна пословна промена. Ви је прихватате, али партнер није задовољан јер све више времена проводите на послу и доносите посао у кућу. Мирним разговором се све може решити.

Рибе - ако сте отворени за љубав она вам се дешава у марту! И то не било каква љубав већ однос кроз који ви сазревате и где нема ружичастих наочара. На пословном плану отварају се феноменалне могућности. При упознавању са великим бизнис-колегама, будите сигурни у себе и имајте јак став. Трему заборавите, јер ћете тако оставити јак утисак и тада вам се отварају нова врата у пословном свету. Можда чак и шанса живота!

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas