Oglas
· · Komentari: 0

Horoskop za MART 2023. godine: Vreme je da preuzmete kormilo svog života u ruke

Mart mesec će obeležiti ulazak Saturna u znak Riba

1676891965_shutterstock_548793574-horoskop-mart-1.jpg
Photo: Shutterstock
Oglas

On napušta Vodoliju i ulazi u okeane Riba. Traži od nas da prihvatimo stvari kakve jesu, da ne gledamo život kroz paučinu, da reagujemo u trenutku, i da ne puštamo da se stvari odviju same od sebe, već da preuzmemo kormilo.

Ribe takođe vode u manipulaciju, laži, ogovaranje, kocu i opijate. Nikako ne ulazite u mračne okeanske dubine Ribe, jer je Saturn tada nemilosrdan. Dakle red rad disciplina, bez skrivenih misli i bez ružičastih naočara.

Šta Mart mesec donosi horoskopskim znacima:

Ovan - mesec pun izazova. Početak vam donosi lepe odnose i lakoću života. Međutim, zadnja nedelja vam donosi potpuni prekret, otkrivate prava lica ljudi. U ljubavi slede preokreti, jer sada napuštate ono što ne valja i okrećete se tamo gde ste vi centar univerzuma.

Bik - poslovni život traži od vas da se zauzmete za sebe. Prve dve nedelje vam donose povoljne prilike, ali iskušenja nastupaju u zadnjoj nedelji. Na polju ljubavi će biti mirna luka za zauzete, a slobodni Bikovi mogu da očekuju jako lepa dešavanja!

Blizanci - štednja je ono na šta treba da obratite pažnju. Imaćete mogućnost dodatnog posla. Nemojte ulaziti u verbalne sukobe na poslu, iako znate da ste u pravu. U ljubavi vam zvezde poručuju da snažno zagrlite partnera, jer vam je podrška i ispravno vas savetuje. Slobodni imaju mogućnost ulaska u stabilnu vezu.

Rak - potrudite se da razumete porodično okruženje. Saveti koje vam daju su iskreni. Ne shvatajte sve kao napad. Na polju posla, u zadnjoj nedelji očekujte promene koje će biti pozitivne za vas.

Lav - mesec koji vam donosi odlične poslovne mogućnosti. Jako uspešna osoba vam nudi poslovni plan koji nećete moći da odbijete. U ljubavi trzavice, zbog vaših postupaka od ranije.

Devica - poslovno, mesec gde dolazi vaših pet minuta. Biće saplitanja, ogovaranja, ali vi se držite sebe i svog znanja, jer će nadređeni to prepoznati. Pred kraj meseca ozbiljan razgovor sa emotivnim partnerom. Tada budite precizni i otvoreni u komunikaciji.

Vaga - mesec vam donosi puno novih projekata na poslu. Osećate napetost, jer ne znate odakle da krenete. Prvo ne preuzimajte sve na sebe, već podelite obaveze na ravne časti. Na polju ljubavi, jedan miran mesec gde ćete svojom pažnjom i ljubavlju još više vezati partnera za sebe. Slobodnim Vagama se vraća ljubav iz prošlosti. Ovo će biti vaše poslednje čekiranje.

Škorpija - užurban mesec, gde se stvari samo dodaju jedna na drugu. Imaćete puno zahteva za pomoć i podršku kada je posao u pitanju, a u istom smeru se i ljubav tj. porodica nastavlja. Samim tim, vi veći deo prebacujete na partnera i tu dolazi do svađe. Situacija se smiruje u zadnjoj nedelji marta.

Strelac - kucnuo je čas za vaših pet minuta u karijeri. Pripremite se za otvaranje novih poslovnih mogućnosti. Očekujte poziv krajem meseca od ženske osobe. Na polju ljubavi ulazite u divan period sa partnerom, gde će vam biti podrška! Pogotovo za karijeru! Još jednom ćete se opet zaljubiti!

Jarac - mesec koji budi u vama zaista izmišljene strahove. To je posledica nagomilanog stresa od ranije. Ako se ne pozabavite sobom i ne potražite stručnu pomoć, može se desiti da odete u veliku depresiju. Planete vam poručuju da se vi morate boriti za sebe.

Vodolija - mesec koji vam donosi promene na poslu i u ljubavi. Kraj meseca vas očekuje velika pozitivna poslovna promena. Vi je prihvatate, ali partner nije zadovoljan jer sve više vremena provodite na poslu i donosite posao u kuću. Mirnim razgovorom se sve može rešiti.

Ribe - ako ste otvoreni za ljubav ona vam se dešava u martu! I to ne bilo kakva ljubav već odnos kroz koji vi sazrevate i gde nema ružičastih naočara. Na poslovnom planu otvaraju se fenomenalne mogućnosti. Pri upoznavanju sa velikim biznis-kolegama, budite sigurni u sebe i imajte jak stav. Tremu zaboravite, jer ćete tako ostaviti jak utisak i tada vam se otvaraju nova vrata u poslovnom svetu. Možda čak i šansa života!

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas