Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскоп за недељу, 18. јун 2023. године: Један знак очекује ЗАНИМЉИВ СУСРЕТ НА ПУТУ, другима се саветује ВИШЕ РЕКРЕАЦИЈЕ

Једном годишње, млад Месец у Близанцима, најављује новине на пословном плану, погледајте шта вас очекује

1686986364_Shutter-horoskop.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН

Млад Месец у вашем астролошком пољу менталног стања, упозорава да избегавате расправе са шефовима. Популарни сте у друштву и радо виђени у друштву супротног пола, а могућ је и улазак у тајну везу са ваздушним или ватреним знаком. Нервоза.

БИК

Наглашено поље посла доноси вам сјајне могућности за сарадњу са Близанцима, али будите опрезни ако планирате улагање у послове са странцима. Позиција младог Месеца наговештава флерт са неким кога познајете преко посла. Осетљиво грло.

БЛИЗАНЦИ

Пружа вам се могућност стручног усавршавања и ангажовање у приватном бизнису, заједно са чланом породице. Млад Месец у вашем знаку, једном годишње, подстиче вашу потребу за новим контактима и познанствима, као и за краћим путовањима. Нервоза.

РАК

Изазовни аспекати вашег владаоца, у фази младог Месеца, делују инспиративно на уметнике. Ипак, поведите рачуна приликом договора о новим аранжманима са странцима. Тешко ћете одолети шарму једне заузете особе. Осетљиви респираторни органи.

ЛАВ

У време младог Месеца, будите опрезни приликом потписивање нових уговора. Еротски спој планета у вашем знаку доноси могућност заљубљивања у Стрелца. Позиција Марса и Урана, упозорава на могућност раздвајање од вољене особе. Нервоза.

ДЕВИЦА

Млад Месец у астролошком пољу пољу каријере, доноси вам шансе за напредовање. Аспекти Сатурна и Јупитера, владаоца поља љубави, најављују заједнички пут са партнером, а наглашен знак Лава, сусрет са старом симпатијом. Чувајте се спортских повреда.

ВАГА

Једном годишње, млад Месец у Близанцима, најављује новине на пословном плану. Наглашено поље друштвеног живота, доноси бројне сусрете и познанства са занимљивим особама, а можете да упознате и некога преко друштвених мрежа. Подложност алергијама.

ШКОРПИЈА

Са младим Месецом у осмом пољу, пружа вам се шанса да за кратко време увећате своје приходе. Позиција Сатурна и Нептуна, симбола трајања и љубавног заноса, наговештава сусрет са шармантном особом у ресторану поред воде. Реуматске тегобе.

СТРЕЛАЦ

Астериод Викторија у тригону са Плутоном, симболом харизме, доноси вам успех ако сте преко посла познати у јавности. Млад Месец у седмом пољу, наговештава сусрет са неким кога ћете упознати на краћем путу. Проводите више времена са пријатељима.

ЈАРАЦ

Са наглашеним знаком Близанаца, у коме је и Млад Месец, очекује вас много нових обавеза. Будите опрезнији у комуникацији са воденим знаком. Неко кога познајете преко посла, покушава да придобије ваше симпатије. Рекреирајте се.

ВОДОЛИЈА

Млад Месец у пољу креативности, доноси вам успех ако радите у медијима, туризму, маркетингу. Напети аспекти Сатурна са Венером, Марсом и Месецом, упозоравају да се окренете ка решавању проблема у дому и породици. Избегавајте расправе.

РИБЕ

Због позиције планета у пољу посла и Меркура, ангажовани сте на решавању односа са сарадницима. Потреба да промените нешто у оквиру стамбеног и пословног простора, изазвана је фазом младог Месеца у вашем четвртом пољу. Уносите више течности.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas