Oglas
· · Komentari: 0

Horoskop za nedelju, 18. jun 2023. godine: Jedan znak očekuje ZANIMLJIV SUSRET NA PUTU, drugima se savetuje VIŠE REKREACIJE

Jednom godišnje, mlad Mesec u Blizancima, najavljuje novine na poslovnom planu, pogledajte šta vas očekuje

1686986364_Shutter-horoskop.jpg
Photo: Shutterstock
Oglas

OVAN

Mlad Mesec u vašem astrološkom polju mentalnog stanja, upozorava da izbegavate rasprave sa šefovima. Popularni ste u društvu i rado viđeni u društvu suprotnog pola, a moguć je i ulazak u tajnu vezu sa vazdušnim ili vatrenim znakom. Nervoza.

BIK

Naglašeno polje posla donosi vam sjajne mogućnosti za saradnju sa Blizancima, ali budite oprezni ako planirate ulaganje u poslove sa strancima. Pozicija mladog Meseca nagoveštava flert sa nekim koga poznajete preko posla. Osetljivo grlo.

BLIZANCI

Pruža vam se mogućnost stručnog usavršavanja i angažovanje u privatnom biznisu, zajedno sa članom porodice. Mlad Mesec u vašem znaku, jednom godišnje, podstiče vašu potrebu za novim kontaktima i poznanstvima, kao i za kraćim putovanjima. Nervoza.

RAK

Izazovni aspekati vašeg vladaoca, u fazi mladog Meseca, deluju inspirativno na umetnike. Ipak, povedite računa prilikom dogovora o novim aranžmanima sa strancima. Teško ćete odoleti šarmu jedne zauzete osobe. Osetljivi respiratorni organi.

LAV

U vreme mladog Meseca, budite oprezni prilikom potpisivanje novih ugovora. Erotski spoj planeta u vašem znaku donosi mogućnost zaljubljivanja u Strelca. Pozicija Marsa i Urana, upozorava na mogućnost razdvajanje od voljene osobe. Nervoza.

DEVICA

Mlad Mesec u astrološkom polju polju karijere, donosi vam šanse za napredovanje. Aspekti Saturna i Jupitera, vladaoca polja ljubavi, najavljuju zajednički put sa partnerom, a naglašen znak Lava, susret sa starom simpatijom. Čuvajte se sportskih povreda.

VAGA

Jednom godišnje, mlad Mesec u Blizancima, najavljuje novine na poslovnom planu. Naglašeno polje društvenog života, donosi brojne susrete i poznanstva sa zanimljivim osobama, a možete da upoznate i nekoga preko društvenih mreža. Podložnost alergijama.

ŠKORPIJA

Sa mladim Mesecom u osmom polju, pruža vam se šansa da za kratko vreme uvećate svoje prihode. Pozicija Saturna i Neptuna, simbola trajanja i ljubavnog zanosa, nagoveštava susret sa šarmantnom osobom u restoranu pored vode. Reumatske tegobe.

STRELAC

Asteriod Viktorija u trigonu sa Plutonom, simbolom harizme, donosi vam uspeh ako ste preko posla poznati u javnosti. Mlad Mesec u sedmom polju, nagoveštava susret sa nekim koga ćete upoznati na kraćem putu. Provodite više vremena sa prijateljima.

JARAC

Sa naglašenim znakom Blizanaca, u kome je i Mlad Mesec, očekuje vas mnogo novih obaveza. Budite oprezniji u komunikaciji sa vodenim znakom. Neko koga poznajete preko posla, pokušava da pridobije vaše simpatije. Rekreirajte se.

VODOLIJA

Mlad Mesec u polju kreativnosti, donosi vam uspeh ako radite u medijima, turizmu, marketingu. Napeti aspekti Saturna sa Venerom, Marsom i Mesecom, upozoravaju da se okrenete ka rešavanju problema u domu i porodici. Izbegavajte rasprave.

RIBE

Zbog pozicije planeta u polju posla i Merkura, angažovani ste na rešavanju odnosa sa saradnicima. Potreba da promenite nešto u okviru stambenog i poslovnog prostora, izazvana je fazom mladog Meseca u vašem četvrtom polju. Unosite više tečnosti.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas