· · Коментари: 0
хороскоп

Хороскоп за недељу, 6. март: Бикови имају ВИШАК ЕНЕРГИЈЕ, Ракови не можете СВЕ ДА ПРЕДВИДИТЕ

Звезде предвиђају да неки знакови неће лагодно спорвести у дело шта су замислили

1646141475_energija.jpg
Фото: пиxабаy

Ован

Не покушавајте да спроведете своје замисли у дело, изабрали сте погрешан дан. Уместо тога, прочитајте омиљену књигу и посетите биоскоп или позориште.

Чувајте се инфекција и на сваки други начин овај дан проведите изоловани од људи.

Бик

Препуни сте енергије, толико да не знате шта бисте с њом. Кад немате где да је утрошите, почињете да преносите тензију на околину. На удару је вољена особа, а знате да немате разлога за то. Својим понашањем можете непотребно урушити стабилност везе.

Прочитајте још: Бик ће панично куповати храну, а Шкорпија само припремити кокице! Ево како би се хороскопски знаци спремали за АПОКАЛИПСУ

Близанци

Пронађите баланс између пословног и породичног живота. Превише причате о ономе што треба да буде само ваша интима, а то може бити сигнал да вас мучи некаква грижа савести. Размислите о томе пре него што околина почне да вас избегава.

Рак

Свој љубавни живот сте математички израчунали па, по вашем мишљењу, не постоји шанса да ствари не буду онакве како сте их ви замислили. Превиђате да није лако предвидети развој догађаја, нарочито ако су у односе укључене и емоције.

Лав

Сва ваша пажња је усмерена на проблематичну ситуацију која се одвија у кругу ваше породице. Кулминација свега стиже данас, а добра вест је да је решење једноставно и за вас повољно. Након великих турбуленција, предстоји велико олакшање.

Девица

Обузима вас идеја да покренете неки приватни посао. Затегнути односи с шефовима и лоша атмосфера у окружењу може да издвоји екипу људи са којом је самостални бизнис могућ. Не заборавите да тамо где интерес влада, љубав и саосећајност спавају.

Вага

Приводите крају многе заостале послове којима сте се мучили извесно време. Коначно се назире епилог нечега на чему сте дуго радили. После дугог чекања прија вам осећај мале победе па имате право да себи приуштите краткотрајан предах.

Шкорпија

Дан започињете стресно и с великим незадовољством. Уколико не избегнете беспотребне трошкове, можете запасти у већу новчану кризу. Од поднева можете рачунати на позитивне вести и интензивирање комуникације са иностранством.

Стрелац

Свесни сте да је пред вама напоран период на готово свим пољима. Пуни сте енергије и воље, а урођени борбени дух и оптимизам учиниће вас још јачим. Иако ћете уложити пуно труда, на крају ћете бити задовољни постигнутим резултатима.

Прочитајте још: МЛАД МЕСЕЦ У РИБАМА 2. МАРТА: Какве промене доноси сваком од хороскопских знакова?

Јарац

Брзи сте али и непажљиви. Због претеране журбе приморани сте да у ходу правите селекцију шта је битно а шта није. Ипак, обзиром на то колико сте се залетели, шанса да не направите опасан превид је минимална. Будите опрезни, нарочито у саобраћају.

Водолија

Осећате да сте професионално веома цењени, а данас стиже и мала потврда за то. Паралелно с тим, позитиван помак у породичним односима додатно ће вас орасположити. Добра атмосфера чини прави тренутак да изнесете све што вам је на срцу.

Рибе

Пажљиво испланирајте дан и бићете у прилици да изградите нову пословну стратегију која ће вам дугорочно донети резултате на које ћете бити веома поносни. Усредсредите се на посао, а љубав и породичне односе оставите по страни.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.