Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ХОРОСКОПСКИ ЗНАКОВИ

Бик ће панично куповати храну, а Шкорпија само припремити кокице! Ево како би се хороскопски знаци спремали за АПОКАЛИПСУ

Да ли сте размишљали како бисте се понашали у случају да следи апокалипса?

1646001778_fantasy-g4f4927e11_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Са првим назнакама краја света бик ће трчати да набавља храну, Вага ће отрчати да купи нову гардеробу док ће Шкорпија припремити кокице да дочека апокалипсу. Ево како би се хороскопски знакови понашали да нам следи апокалипса...

Прочитајте још: "Умрећу с ожиљком због Данилове несреће": Наташа Беквалац отворила душу о БИВШИМ МУЖЕВИМА

Немојте озбиљно размишљати о томе када ће доћи крај света. Усресредите се на текуће послове и проблеме. И наравно, хумор ће помоћи да не одустанете, чак и у тешкој ситуацији.

Ватрени знаци: Ован, Лав, Стрелац

Ватрени знаци у стресним ситуацијама укључују начин очувања енергије. Они мисле само на себе и на своје најмилије. 

Овнови би пред зомби апокалипсу одмах отрчали у радње по опрему, хладни челик и ватрено оружје. С обзиром на начин њиховог размишљања, највероватније би преживели крај света.

Лавови би пре краја света можда хтели приредити забаву, на којој ће бити најсјајније звијезде. Остатак времена, Лавови би били одговорни за одржавање реда, јер се нервирају кад све около није по њиховом сценарију.

Прочитајте још: Фаталан, шармантан и невероватно паметан: Да ли знате ко је био први БЕОГРАДСКИ ПЛЕЈБОЈ - Завео је три најлепше Југословенке, па им сломио срце

Стрелци би постали главни браниоци и мировни посредници. Они би одржавали ред и бринули се о потребама других. У екстремном случају, они би покушали побећи негде у шуму како би уживали у јединству са природом.

Земљани знаци: Бик, Девица, Јарац

Земљани знаци се понашају врло различито у критичним ситуацијама, упркос чињеници да припадају истом елементу. Астролози верују да Бик, Девица и Јарац могу дуго и врло самоуверено издржати у условима апокалипсе.

Бик ће прво отрчати у радње где ће се опремити храном бар за идућих стотину дана. Они ће узети све што вам треба, укључујући заштитну опрему. 

Прочитајте још: Где би требало да поставимо полицу са књигама према ФЕНГ СХУИ правлима? Ево шта доноси негативну енергију

Дјевица ће прва узвикивати: “Рекао сам ти!” или: “Рекли су нам, али нисмо слушали!”. Највероватније ће преживети само оне Девице које не знају да говоре, јер ће су сви остали бити линчовани због панике.

Јарац ће и даље радити. Укључиће аларм у 7 сати ујутро, опеглати хаљину или мајицу, припремити доручак за посао. Доћи ће тамо и никога неће видети. Затим ће се вратити кући и чекати док се ситуација не смири.

Ваздушни знаци: Близанци, Вага, Водолије

Ваздушни знаци дефинитивно се неће закључати код куће. Они ће организовату забаву, иако не увек сигурну. Што се тиче припреме, показују апсолутну равнодушност.

Близанци ће се упознавати са свима редом. Можда ће пронаћи љубав, побећи у планине или у шуму, посетити неко лепо романтично место. Једном ријечју, одлучују да живе пуним плућима до краја.

Прочитајте још: Да ли отворено вино има рок трајања? Оволико може да стоји

Вага жели да изгледа неодољиво до краја па ће прво отрчати у радњу како би обновила гардеробу. А онда ће почети да прави селфије и снима видеозаписе на друштвеним мрежама.

Водолије ће смишљати како да поправе ситуацију. На крају ће пронаћи начин како ће спасити овај несавршени свет и то на најнепредвидљивији начин.

Водени знаци: Рак, Шкорпија, Рибе

Водени знаци ментално сваки дан проживљавају апокалипсу па су на то навикли. Али ако замислите стварну ситуацију, онда би ти људи могли изненадити многе.

Ракови би дефинитивно први почели са паничењем, јер је за њих то апсолутно нормално. Њихови најмилији највише би трпели, јер би научили да је најгора казна сам Рак, који не зна шта треба учинити.

Прочитајте још: Решите се главобоље на потпуно природан начин: Потребно вам је неколико намирница из кухиње

Шкорпији би тренинг највише одговарао. То су исти људи који су сигурни да ће за све њихове грехе и непоштовање његови непријатељи бити кажњени. Дакле, Шкорпије ће вероватно набавити кокице за апокалипсу.

Рибе ће закључити да због њих долази крај света и почеће са молитвама за опроштај. Затим ће покушати да схвате зашто би се то догодило. Пред крај света можете пронаћи Рибе у тренутку дубоке интроспекције.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas