· · Коментари: 0
АСТРО

Хороскоп за петак, 3. децембар: Да ли ће се Биковима ИСПЛАТИТИ РИЗИК, а Овновима МАНИПУЛАЦИЈА?

Ракови, будудите стрпљиви, иза ћошка стиже нешто боље, саветује данашњи хороскоп.

1638274066_00.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб

Ован

Дан је обележен непријатностима којима ће вас изложити службена лица, без обзира на то да ли сте криви или не. Будите пажљиви, све што радите нека то буде поштено. Сваки покушај ваше манипулације биће санкционисан у виду новчане казне.

Бик

Како на љубавном, тако и на пословном плану, пред вама је дан пун ризичних ситуација. Ово вам изискује доста енергије, која вам, иначе, мањка. Разговори које ћете водити са одређеним особама неће дати велике резултате.

Близанци

Припазите на трошкове, неопходно је да пажљиво и темељно распоредите сваки динар. Незапослени треба да се обрате својим пријатељима за помоћ. Крајем дана стиже олакшање и јака морална подршка од стране старијег члана породице.

Прочитајте још: ОГОВАРАЊЕ им је душевна храна: Три хороскопска знака која обожавају да ТРАЧАРЕ

Рак

Никако да стигнете до циља који сте, пре извесног времена, зацртали. Ситуација се неочекивано мења, све указује на то да ће неповољне вести одложити дуго припремане планове. Не губите наду, ускоро стиже још боља понуда.

Лав

Изненађује вас прича о сараднику коме сте бескрајно веровали. Непотребно се нервирате, јер информације углавном нису истините. Боље обратите пажњу на исхрану и пронађите начин да се квалитетно одморите, јер, имунитет је у озбиљном паду.

Девица

Дисциплиновано дајете све од себе да завршите обавезе које сте, неспретно, преузели на себе. Резултати су неизвесни, али вас не напушта оптимизам и осећај да ће се нешто добро изродити из свега што сте предузели. Чувајте се повреда.

Прочитајте још: Меркур је у Стрелцу од 24. новембра до 13. децембра 2021: Само један хороскопски знак очекује велики УСПЕХ У ПОСЛУ

Вага

Добијате информацију која носи путоказ у ком смеру треба да иде ваш професионални развој. На први поглед то вам не делује примамљиво, али у будућности се могу развити у сјајне могућности. Не пропуштајте прилику, останите у игри.

Шкорпија

За вас је ово дан као и сваки други. Уморни сте од темпа којим сте притиснути већ неко време, уз то ни вољена особа вам није по вољи. Не кривите друге што је све на вама, сами сте све преузели на себе па је сад време да у томе и истрајете.

Стрелац

Морате се вратити у реалност. Иако сте тимски играч, некада морате деловати сами за себе, без подршке људи за које верујете да су вам пријатељи. То не значи да немате на кога да се ослоните, већ да је неопходно да се осамосталите.

Прочитајте још: Које хороскопске знакове ће погодити ЉУБАВНА ЧАРОЛИЈА за празнике?

Јарац

Необично сте креативни и из вас избија огромна самоувереност. Толико сте пуни себе да то прети да прерасте у умишљај велике надмоћи над другим људима. Обуздајте налет те гордости, пред вама су задаци које ћете моћи да решите само ако играте у тиму.

Водолија

Односи с вољеном особом су под знаком питања. Као да је дошао последњи час да ствари поставите на своје место. Предстоји вам непријатан разговор који може прерасти у отворен сукоб. Ако желите да избегнете могући раскид, попустите а мишљење задржите само за себе.

Рибе

Очекује вас нагли пад енергије. Напетост може проузроковати отворене сукобе са особама које су вам пријатељи. Посесивно понашање вољене особе додатно отежава све ваше покушаје да ствари поправите и везу сачувате.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.