Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Хороскоп за последњи квартал: Сада се постављају темељи за будућности

Без обзира да ли нас чекају нова ограничења, овај период је прилика за велико напредовање и каријеру.

1632138369_Depositphotos_202130200_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

У току је снажно преплитање енергије краја и почетка. Пун Месец 21. септембра у Рибама, под велом Нептуна, покреће наша осећања до врхунца, а тема здравља и исцељења поново ће се наћи у првом плану. Последњи степени последњег знака доносе отпуштање, заокружење процеса, расчишћавање терена за почетак нечега новог.

Прочитајте још: Пун Месец широм отвара очи: Доноси велике ПРОМЕНЕ, успон каријере, али многима ће ПРЕКИПЕТИ

Близина Нептуна деловаће различито, у зависности да ли смо "наштеловани" на вишу или нижу вибрацију. Код неких ће оснажити креативни израз, спиритуалност, саосећање и осећај јединства. Код других ће се манифестовати као конфузија и емоционално преоптерећење. Густа магла прекриће информације, нећемо знати коме да верујемо.

Меркур има најважнију улогу

Меркур има велику улогу за време овог пуног Месеца. Он успорава, припрема се да 27. септембра крене ретроградно и истовремено формира два снажна аспекта, тригон са Јупитером и квадрат са Плутоном.

Још протеста
Велика напетост долази од опозиције Меркура са астероидом Ерида. Људи ће изаћи на улице и захтевати да се чује њихов глас. Биће то побуна против правила.

Прочитајте још: Марс у Ваги доноси ВРЕЛУ јесен: Погледајте шта нас чека по данима!

Бићемо оптимистични

Јупитер и Меркур су у егзактном тригону, што доноси оптимизам, великодушност, срећу, експанзију, добре вести.

Повезаћете многе ставари Фото: Депозит

Бићемо спремни да уочимо детаље, планирамо, унапредимо посао, посветимо се правним питањима, истраживањима и путовањима, да видимо шире хоризонте, могућности у будућности, већу визију за човечанство, посебно ону која се односи на слободу и људска права.

Прочитајте још: Пун Месец широм отвара очи: Доноси велике ПРОМЕНЕ, успон каријере, али многима ће ПРЕКИПЕТИ

Раскринкавање тајни и мистерија

Венера и депресија
Венера је прва лична планета која је ушла у знак Шкорпије и остаће ту до 7. октобра. Активираће добро познати квадрат Сатурна и Урана - осећај усамљености и депресије, страхови и критика боје љубавни живот.

Квадрат Меркура и Плутона донеће интензивну комуникацију међу људима. Фокус на одређену идеју може лако да одведе у екстремизам и теорије завере. Чак и безазлене теме могу лако да склизну у агресиван тон. Употреба силе да би се убедили други наићи ће на критике и сукобе.

Биће свађа, агресије, приче о теоријама завере...

Постоји могућност да се разоткрију добро чуване тајне и мистерије. Поред тога, Сунце у тригону са Плутоном даје могућност да закорачимо у своју моћ.

Прочитајте још: ЧУВАРИ НЕБА су активирани: Други ПУНИ Месец откључава све ПРОМЕНЕ живота

Венера и Урад доносе неочекиван догађај

Затим ће 23. септембра Венера формирати опозицију са Ураном, неочекивани догађај изазваће велику напетост и узнемирење, а то ће покренути нагон за слободом и независношћу, што може да доведе до прекида везе. Уколико немате партнера, могли бисте започети изненадну и неочекивану везу.

Тренутак за послове
Марс у тригону са Сатурном 25. септембра даје снагу, амбицију и упорност да преузмете најтеже задатке и извршите их на време. Ово је подстицај да урадите нешто што сте много желели. Успех и практични резултати могу се пронаћи у финансијским пословима и некретнинама. Ово је добро време за покретање правних поступака, велике послове, постављање темеља.
Ко нема партнера сада ће га пронаћи!

Поред односа, Венерина тема је и новац. Могло би доћи до финансијских осцилација, суздржите се од расипања новца, нарочито у октобру, за време ретроградног Меркура. Присутна је снажна Марсова енергија.

Прочитајте још: Викенд хороскоп: Бик нека бежи од фамилије, Шкорпија чува новчаник, а један знак чека важан позив

Имаћете подршку ауторитета. Сунце у тригону са Сатурном 29. септембра, доноси признања за раније напоре и унапређење.

Почиње јесен,, а Месец са Еридом је бучан!

Равнодневница и квартални хороскоп

Само дан касније после пуног Месеца, 22. септембра Сунце улази у знак Ваге, почиње јесен. Сваки улазак Сунца у кардиналне знаке представља ударац о гонг за рунду која траје три месеца.

Прочитајте још: Месечни хороскоп до 22. октобра: Вагу ЛАЖУ, Бик је окружен НЕВЕРОМ, а једна знак деобија ШАНСУ ЖИВОТА

Месец у комбинацији са Еридом је снажан, пун самопоуздања, бори се против неједнакости, заступа невидљиве, обесправљене, оне чији се глас не чује. Меркур у Ваги представља правду.

Фото: Депозит

Сатурн доноси тешку јесен

У хороскопу квартала, који се ради за моменат када Сунце улази у знак Ваге, одмах можемо да приметимо да је Сатурн на најистакнутијој позицији, што не обећава никакво весеље, јер најчешће најављује људске и материјалне губитке, ограничавање и контролу.

Прочитајте још: Пун Месец широм отвара очи: Доноси велике ПРОМЕНЕ, успон каријере, али многима ће ПРЕКИПЕТИ

Сатурн и Сунце су власт која контролише.

Аспекат са Сунцем представља власт која контролише, притиска и спроводи рестрикције, а тиме још више погоршава стање и изазива сметње, препреке и разочарање. Поред тога, Сатурн је у тригону са Марсом, што наглашава разарање и деструкцију.

Штампано издање Треће око

Марс и Сатурн дају ритам вирусу

Не треба заборавити да је корона постала видљива када су Марс и Сатурн формирали коњункцију на 0 степени Водолије, 31. марта 2020. године. Сваки пут када образују аспекат имамо нову фазу процеса. Присетимо се фазе од 4. марта до 23. априла, када је Марс боравио у ваздушним Близанцима, знаку који влада плућима, ствари су добиле невероватно убрзање.

Прочитајте још: Марс у Ваги доноси ВРЕЛУ јесен: Погледајте шта нас чека по данима!

Нови карантин?

Вратимо се на Меркур. Он је владар хороскопа, јер су асцендент и прва кућа у Близанцима. Прва кућа представља народ, а народ се налази у кући јавног здравља - на лечењу. Поред тога, Месец који такође има симболику народа, маса, налази се у дванаестој кући изолације и болница.

Да ли смо на прагу новог карантина?

Квадрат са Плутоном, који представља смрт регенерацију, трансформацију, разарање да би се створило нешто сасвим ново изазваће велику напетост, али ће и покренути промене.

Прочитајте још: Венера пролази кроз Девицу: Ко се сада ЗАПОСЛИ то му је ПОСАО ЖИВОТА

На крају, ретроградни Меркур и Марс ће заједно боравити у Ваги током целог октобра што ће поново ставити у први план медије и информисање. Захваљујући Плутону, много прљавштине ће изаћи на површину.

Комплетан текст прочитајте у штампаном издању ТРЕЋЕ ОКО

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas