Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
хороскоп

Хороскоп за среду, 2. фебруар: Девице могу доживети НЕПРИЈАТНУ СИТУАЦИЈУ, Стрелчеви добијају НЕОЧЕКИВАН ПОЗИВ

Којим знаковима пристижу непланирани трошкови, а који могу доживети непријатну ситуацију?

1643633367_people-gfedd7dff1_1280.jpg
фото: пихабау
Oglas

Ован

Аспекти вам доносе прилив енергије која вам је у протеклом периоду недостајала. На жалост, паралелно пристижу нове обавезе којима ће сва лепота овог периода пасти у сенку. Пред вама је напоран рад за који нећете добити очекивану награду

Бик

Нисте у форми, а посла имате преко сваке мере. Нисте способни да одговорите на све обавезе што може изазвати потпуни пад енергије и колапс. Прерасподелите своје капацитете и одложите све што може да сачека повољнији тренутак.

Близанци

Непланирани трошкови вас потпуно избацују из равнотеже. Не разумете због чега, иако сте ангажовани до изнемоглости, не можете финансијски да саставите крај с крајем. Није проблем у малом приливу новца већ у вашем пређашњем трошкарењу.

Рак

Сањарење које вас је обузело пројектује се и на љубавни план. Спустите се на земљу, због наглашене променљивости расположења појачано сте осетљиви чиме можете искомпликовати односе и већ климаву везу, довести у тешко искушење.

Лав

Сведите своју нестрпљивост и импулсивност на минимум како бисте избегли веће невоље. Себи дајете слободу да полажете право на заслуге које нисте зарадили. Време је да пронађете лепоту у одрицању и давању, макар симболично поклањали ситнице.

Девица

Надменим ставом иритирате околину која све мање има стрпљења за ваше гафове. Уколико се не пресаберете на време, током дана можете доживети веома непријатну ситуацију која ће вас посрамити. Успорите темпо и прилагодите брзину.

Вага

Обавезе трпе јер нисте сконцентрисани. Мислима сте далеко јер унапред планирате активности чија је реализација још увек далеко. Да бисте урадили нешто конкретно, морате темељно припремити терен, а то се не постиже сањарењем.

Шкорпија

Око вас се скупља негативна енергија коју сте ви покренули. Чини вам се да вас окружење исцрпљује, а занемарујете то да и ви њих, својим зановетањима, оптерећујете. Не заборавите, оно што стиже до вас је сразмерно оном што дајете.

Стрелац

Добијате позив да се активно укључите у пројекте који се развијају у вашем пословном окружењу. Од вас се очекује да будете пионир у зачецима новог вида пословања, а ви из неког разлога осећате да то није добро за вас. Послушајте своју интуицију, повуците се.

Јарац

Околности вас наводе да донесете одлуку која није у складу с вашом природом. Спремни сте на жртву, али у дну душе осећате да је све то понижавајуће по вас. Не узимајте све к срцу, ако је у циљу вишег интереса, није страшно понекад покорити се.

Водолија

Дозвољавате да вам финансије условљавају расположење и динамику виђања са људима до којих вам је стало. Ако занемарите новчане проблеме, схватићете да за дружење и пријатна необавезна ћаскања није неопходан и дебео новчаник.

Рибе

Маштовити сте, свестрани и пуни идеја па су велике шансе да ћете то добро уновчити. Међутим, да бисте остварили неке веће циљеве мораћете нешто жртвовати, а то је највероватније нешто што је повезано за ваш приватни и љубавни живот.

Прочитајте још: Приближава се ЊЕГОВО ВРЕМЕ: Чак 4 РЕТРОГРАДНА МЕРКУРА владаће у 2022. години, а први почиње УСКОРО

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas