Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Хороскопски знакови који су рођени борци: Они ће увек да бране свој став

Астрологија "каже" да пет хороскопских знакова имају елементе борбености у себи

1651066862_portrait-2194457_1280-1-.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Космичке звезде могу да играју значајну улогу у утицају на наше расположење. Ако ваш знак оличава моц́ онда можете да имате карактеристике знакова који су борбени.

Ован

Један од најборбенијих хороскопских знакова је Ован. Импулсивни су и никада не држе љутњу у себи. Са врло мало стрпљења, Ован ц́е често да покрене расправе.

Прочитајте још: ПОСЛОВНИ ХОРОСКОП ЗА МАЈ: Овновима месец доноси лепу енергију, Вагама следе неочекивани трошкови

Бик

Иако Бикови знају да буду бескомпромисни, никада не започињу свађу! Али кад се једном не слажете са њима, треудиће се да вам објасне своју страну. Обично у почетку мирно разговарају о стварима, али увек заврше у пуној "борби".

Близанци

Близанци не воле када им неко стане на пут и када им се пут блокира, они нису од оних људи који се само повлаче и гледају драму. Увек користе речи као своје прво оружје, непредвидиви су јер њихове акције зависе од њиховог расположења и стога је тешко предвидети њихове одговоре.

Лав

Лавови су паметни и могу да вас проведу кроз тешке вербалне "битке". Оно што је добро код њих је да их добра комуникација брзо орасположи.

Прочитајте још: Три хороскопска знака имају мање смисла за ХУМОР од осталих: Да ли се слажете?

Рак

Обратите посебну пажњу док разговарате са Раком јер све може да повреди њихово срце. Генерално су мирни и емоционално интелигентни, али нец́е да одступе ако их увредите, пише Пинк Вилла.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 




 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas