Oglas
· · Komentari: 0

Idealni novogodišnji pokloni za svaki horoskopski znak: Ubrzajte proces kupovine

Ako želite da izbegnete trčanje po tržnim centrima u poslednji čas zbog kupovine poklona, počnite već danas da pripremate mala novogodišnja iznenađenja za bliske ljude. A ako ne znate šta da im kupite - njihov znak horoskopa će vam reći.

1703076132_shutterstock_2226275543.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Novogodišnji pokloni... da li se i vi mučite sa kupovinom u poslednji trenutak? Ne brinite, niste jedini, a mi smo ovde za vas. Iskoristite karakteristike koje povezujemo sa određenim horoskopskim znakovimai olakšajte sebi odluku. Ne zaboravite da dodate i dašak prisnosti kada razmišljate o poklonima.

OVAN

 Strastvenim i direktnim Ovnovima u životu ne nedostaje mnogo toga, ali znaju kojoj estetici pripadaju i vole da se osećaju prijatno u životnom prostoru. Ne vole dosadu i često eksperimentišu i sa nekim ekscentričnim komadima. U svakom slučaju izbegavajte bež nijanse, a nećete pogrešiti ako se odlučite za predmet modernog duha koji svakako pleni pažnjom, baš kao i ovaj znak.

BIK

 Cene eleganciju i lepe, kvalitetne stvari. Više im je stalo upravo do kvaliteta nego do cene ili brendova. Poklonite im nešto što će hteti da zadrže i što će vas uvek podsećati na vaš odnos. To može biti sitnica poput minimalističkog nakitakoja će odgovarati svakoj kombinaciji i podići je na viši nivo.

BLIZANCI

Ovaj vazdušni znak lako dominira prostorom iako to ne želi često da prizna. Reaguju brzo i iskreno, ali ponekad raspoloženje zna da im se vrlo brzo promeni. Bez obzira na to oni imaju umetničku crtu i vole da se neguju. Dovoljno dobro ih poznajete pa na temelju toga možete lako da odaberete između materijala za pisanje i slikanje ili foto aparata za jednokratnu upotrebu kojim možete da zabeležite zajedničke trenutke.

RAK

 Znak koji se smatra emocionalnim središtem zodijaka blagonaklono reaguje na poklone koji odražavaju sećanja. Podsetite ih koliko vam znače poklanjajući im muziku koja vas vraća u neki period, knjigu koju ste oboje voleli i ili uokvirenu fotografiju koja je obeležila vaš odnos. Probudite u njima nostalgiju, znate koliko žude za njom.

LAV

 Priznajemo, Lavovi mogu da budu najkomplikovaniji horoskopski znak kada je u pitanju darivanje, a prvenstveno zbog toga što prate svoje srce i teško je uvek znati šta osećaju. Strastveni su i poznato je kako uživaju u dobrom društvu ali i koliko drugi vole da provode vreme sa  njima. Ako vaš Lav voli da bude u ulozi domaćina, poklonite mu nešto neophodno za serviranje hrane, pića, a šta mu još nedostaje. Poput seta za posluživanje kanapea.

DEVICA

 Da, one su pedantne, ali to ne znači kako je za njih idealan poklon kalendar ili planer za sledeću godinu. Vole ida stražuju i putuju, kontinuirano hrane svoj um, a ponekad jednostavno nemaju vremena da se opuste se jer zaista jesu odgovorne. Poklonite im vaučer za spa tretman, manikir, frizuru… bezbroj je mogućnosti za male sitne trenutke u kojima će moći da uživajui napokon se opuste.

VAGA

 Veruje se kako je Vagama najlakše pokloniti dar jer verno prate trendove, ali baš zato to nije baš tako. Shvatićete kako su često korak ispred vas. U zavisnosti od njihove etsetike, iznenadite ih izdanjem koje nedostaje njihovoj trendovskoj kolekciji ili najnovijim proizvodom o kojemu su pričale danima. Album ili knjiga omiljenog novog autora neće biti propust..

ŠKORPIJA

 Uživaju u potpunoj posvećenosti svojim strastima pa je sve što im pomaže dalje istražiti vlastite interese savršeno. Srećom, uvijek su otvoreni za prijedloge stoga ih možete iznenaditi nečime što uopće ne očekuju, jer se interesno ne ograničavaju. Poklonite im nešto zabavno – poput bojanke po brojevima. To će ih i zabaviti i otvoriti kreativnost.

STRELAC

Spontanim Strelčevima dovoljna je sitnica koja će rasplamsati njihovu strast prema životu. Odvedite ih na večeru i probudite njihovu paletu ukusa, poklonite im modni dodatak koji će podići njihove kombinacije i učiniti da ih svi primete. Ceniće što cenite njihove strasti, a spontani poklon ili izlazak za njih je najbolja kombinacija. Ne razmišljajte previše, sve dok nešto možete da uradite zajedno.

JARAC

 Dobro su organiziovani, rođene vođe i jako su vredni, pa kad napokon imaju vremena za odmor, ponekad pri tome nisu kreativni. Ali, odmor im je nužan. Poklonite im set nege za liceuz koji kod kuće, uz omiljenu muziku mogu da osete šta znači relaksacija, ako im nije nužno do provoda.

VODOLIJA

 Mnogi ih smatraju suviše rasejanima i slobodnima i teško određuju šta da im poklone, ali baš zbog toga je sa njima jednostavno. Vesele se onome što raduje vas, vole sve vrste umetnosti, uživaju u hrani…. Da, zanima ih širok spektar stvari, a pogotovo nešto što hrani njihov duh i inspirše ih. Možda kuvar uz pomoć koga mogu da razviju nove veštine ili radionica na tu temu? Zašto da ne?

RIBE

 Vole da preispituju stvari i silno su intuitivne, to već znate. Vole sve što ih podstiče na osećanja - knjige, umetnost, muziku i filmove. Zato je omiljeni album njihovog najdražeg benda savršen poklon za Novu godinu. Pogotovo ako je re-izdanje. Slično, kao i uokvireni print najdražeg likovnog umetnika.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas