Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Индијски хороскоп за 2023. годину: Коме се "смеши" брак, а коме нове пословне прилике

У индијском хороскопу главни фокус је на положај Месеца у наталној карти, а како би се тумачила вероватноћа одређених догађаја, посматра се положај планете Јупитер

1666952565_holi-gc31db23ae_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Јупитер је једина планета која мења свој знак једном годишње, а у 2023. то ће се догодити током пролећа, од априла. У ведској (индијској) астрологији годишњи хороскоп се одређује од почетка владавине Овна, значи од 22. априла, а не од јанура. Ован је почетак, први знак Зодијака, а када Сунце уђе у Овна почиње нова астролошка година.

Индијскаи годишњи хороскоп за 2023. годину:

Ован

До 21. априла, транзит Јупитера кроз 12. поље је период унутрашњег рада на себи, склоности ка самоћи. Ођедном се може јавити жеља да се бавите својом духовношћу и техникама опуштања, трагате за унутрашњимм миром. Период се везује и за селидбу. Будите опрезни са инвестицијама - постоји ризик од губитка. Такође се могу осетити слабост и недостатак физичке снаге.

Прочитајте још: ПОСЛОВНИ ХОРОСКОП ЗА НОВЕМБАР 2022: Изазован период за ПЕТ ХОРОСКОПСКИХ ЗНАКОВА

Од 22. априла 2023. транзит се креће кроз 1 кућу - Ован ће се осећати сигурним у себе и своје способности, у овом тренутку ће се отворити нове могућности, али морате се чувати претераног испољавања ега. Почиње нова фаза у животу, тако да може постојати извесна неизвесност о томе шта тачно желите. Повољна ће бити жеља да се запишу циљеви и постигнућа за наредних 12 година. Ово је одличан период за оне чије су активности везане за наставу. Потрудите се да избалансирате исхрану.

Бик

До 22. априла 2023. године, транзит Јупитера кроз 11. поље је диван период који се везује за покретање новог посла, нових профитабилних пројеката, стицање жељених ствари и упознавање утицајних и познатих људи. Ово време карактерише и повећање богатства, штедња, успешно улагање новца. Од 22. априла 2023. године транзит кроз 12. поље је период када ћете путовати и радити на себи. До краја године могући су непредвиђени трошкови, па направите добар план када је реч о буџету.

Близанци

До 22. априла 2023. транзит Јупитера кроз 10. поље утиче на сферу каријере, радне активности и подстиче вас да се фокусирате на себе. С једне стране, долази добар период за развој каријере, побољшање друштвеног статуса, али уз то могу постојати и препреке због којих вам може бити досадно и рутински на послу. Од 22. априла 2023. године, транзит Јупитера кроз 11. поље је повољан тренутак да пронађете и проширите круг познанстава која ће вам помоћи у даљем расту и развоју. Можете активно учествовати у колективним и друштвеним активностима, долази добар период за дружење и тимси рад. Већа је вероватноћа да ћете моћи да купите ствари које сте дуго желели.

Рак

До 22. априла 2023. транзит Јупитера кроз 9. поље је углавном веома повољан период. Односи са оцем, учитељем или ментором ће се побољшати ако је било потешкоћа. Можете безбедно планирати путовања у иностранство,. Ако сте дуго планирали да се преселите да живите у иностранству, онда је овај период веома повољан за селидбу.

Од 22. априла 2023. године, транзит Јупитера кроз 10. поље је повољно време за развој креативности, откривање својих талената и способности. Можете почети да предузимате кораке да свој хоби или страст претворите у додатни извор прихода и даље развијате своје пословање.

Лав

До 22. априла 2023. транзит Јупитера кроз 8. поље је период унутрашњих криза, преиспитивања. Ово је повољан период и за решавање неких финансијских питања. Од 22. априла 2023. транзит Јупитера кроз 9. поље – током овог периода долази до умереног повећања финансијске ситуације, али може доћи до финансијских потешкоћа са којима ће се Лавови носити. Путовање у иностранство ради стицања образовања је повољно, али и дуга путовања, јер се сада може показати интересовање за упознавање нове културе, нових људи.

Девица

До 22. априла 2023. транзит Јупитера кроз 7. поље - очекујте проширење партнерстава, у том периоду је могућа обећавајућа сарадња са страним компанијама. Такође, савршено је време за венчање. Било какве врсте уговора и споразума биће веома успешни. Од 22. априла 2023. године, транзит Јупитера кроз 8. поље је период у коме постоји много могућности за стицање прихода. Ипак, треба бити изузетно опрезан и одустати од ризиковања.

Вага

До 22. априла 2023. транзит Јупитера кроз 6. поље – очекују вас промене на професионалном плану, па чак и промена посла. Добар период за затварање дугова, а не препоручују се нова задуживања. Пажљиво поступајте према свом здрављу: у овој области можда све није тако глатко. Обратите пажњу на исхрану и више се одмарајте. Од 22. априла 2023. транзит Јупитера кроз 7. поље је добро време за пословна партнерства и ширење контаката. Све ово може утицати на потпуно различите области: доброчинство, почетак озбиљне везе, брак, успешно решавање правних питања.

Шкорпија

До 22. априла 2023. транзит Јупитера кроз 5. поље – у овом периоду ваша креативност ће бити на врхунцу. Немојте се плашити да улазите у нове романтичне везе, као и да учествујете у инвестицијама. Радосни догађаји ће бити повезани и са децом и породицом. Од 22. априла 2023. транзит Јупитера кроз 6. поље је приметно погоршање климе у радном тиму, услед чега ће на послу бити много анксиозности: многи сукоби и спорови ће се погоршати, посебно ако заузимате лидерску позицију. Посебну пажњу треба посветити свом здрављу, јачању имунитета и промени нездравих навика.

Стрелац

До 22. априла 2023. транзит Јупитера кроз 4. поље - спремите се да побољшате услове живота или промените нешто у свом дому. Покушајте да избегнете сваки спор у односу са породицом. Од 22. априла 2023. транзит Јупитера кроз 5. поље – у овом тренутку не би требало да улажете у дугорочне пројекте, јер резултат неће бити оно што сте очекивали. Али добитак на лутрији је сасвим могућ. Покушајте да развијете своју креативност и будите спремни на потешкоће у комуникацији са децом и њиховом васпитању.

Прочитајте још: ЉУБАВНИ ХОРОСКОП ЗА НОВЕМБАР 2022: Следи период РАДИКАЛНИХ ПРОМЕНА ЗА СВАКИ ЗНАК- Пуцање веза, враћање особа из прошлости, фаталне љубави

Јарац

До 22. априла 2023. транзит Јупитера кроз 3. поље је сегмент када су сметње на раду више него могуће. Ризикујете да направите погрешан избор, али у исто време они који су повезани са писањем или занатом улазе у добар период. Од 22. априла 2023. транзит Јупитера кроз 4. поље - сада постоји велика вероватноћа промене пребивалишта, пресељења. Овај потез такође може бити повезан са обуком или понудом боље плаћеног посла. У односима са вољеним особама покушајте да имате разумевања, али исто то очекујте и од њих.

Водолија

До 22. априла 2023. године транзит Јупитера кроз 2. поље није далеко повећање богатства, као и добре финансијске могућности. Дошло је повољно време за изградњу топлих односа са породицом. Што се тиче саморазвоја, можда ћете добити добро образовање и побољшати своје навике у исхрани. Од 22. априла 2023. транзит Јупитера кроз 3. поље – немојте се изненадити ако можда дође до „сметњи“ на послу. Сада постоји могућност да направите погрешан избор, па пажљиво доносите одлуке. .

Рибе

До 22. априла 2023. транзит Јупитера кроз 1 кућу - у овом тренутку морате обратити посебну пажњу на своје здравље. Пошто је Јупитер планета експанзије, а 1. поље наше тело, могуће је повећање телесне тежине, па пазите шта једете. Због тога је важно водити исправан начин живота, бавити се спортом. Стабилност долази у послу, мало је вероватно да ће нагле промене утицати на вас. Материјално стање ће остати умерено. Од 22. априла 2023. транзит Јупитера кроз 2. поље – успех и срећа могући су захваљујући проучавању савремених технологија, физике, хемије; откривање нових знања, нових закона, нових истраживања и развоја. Генерално, период се може назвати повољним за образовање. Такође је време за финансијски раст и повећање прихода.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas