Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Јупитер и Меркур ДАНАС крећу у ДИРЕКТАН ХОД! Ево шта очекује хороскопске знаке након УБИТАЧНОГ РЕТРОГРАДНОГ!

Јупитер је планета среће и сада напокон креће у директан ход тј није више ретроградан.

1634553714_bred.JPG
Фото: Принтсцреен Yоутубе
Oglas

Кренуо је у ретроградни ход 20.јуна 2021 године, и од тада па све до сада било је застоја...свако је осетио у односу на своју наталну карту.

Уопшетно, било је застоја у комуникацији, среће, плановима, новип пословима итд. Сада када је кренуо директно доноси промене када је посао у питању, јасну комуникацију и мисли, сада се остварују бизнис планови, пословна путовања се не одлажу и доносе успех, они који немају посао сада га налазе.

Највише ће га осетити Бикови, Лавови, Ваге, Стрелчеви и Рибе.

Поред Јупитера и Сатурн И Меркур су били у ретро ходу , па су успех , срећа и нека очекивања и сама нада биле у задњем плану, сви смо осетили кочнице , све је било на чекању.

Сада све креће напред и јаким уздахом сви можемо очекивати промене , срећу и оптимизам. Једноставно ваздух више није густ, сада је бистар и јасно осећамо своје жеље , надања и јасно видимо срећу.

Како ће се директан ход Јупитера одразити на знакове хороскопа:

Ован - вама доноси ветар у леђа када су ваши планови и идеје у питању. Поготово када је посао у питању. Доноси вам јасну и прецизну комуникацију и лепе односе са пријатељима а можете очекивати и помоћ од колега.

Бик- очекујет веома упешне промене на послу када је каријера у питању. Било да сте шеф , или "обичан" радник успех вам следује. Сада тражите унапређење и добићете га. Такође, велики успех за Бикове који траже посао.

Близанци- доноси вам усавршавање, сада је право време да радите на себи по питању образовања. То се такође односи на старије Близанце који сада могу да заврше курс у оквиру свог посла који им доноси на дуге стазе успех и тај курс ћете упешно наплатити!

Рак-вама се радђа потпуно нова унутрашња снага. Као питица Фениx ви се подижете ! Успех јкада су финансије у питању, а неки Ракови могу да очекују и наследство.

Лав- очекују вас лепе промене н апољу љубави и посла. У љубави вам се може десити богати партнер и веома успешан и може бити повезан са вашим послом. Када је новац у питању сада ваше идеје излазе у први план и кроз њих добијете повишицу и унапређење.

Девица- промене када је породичан живот у питању. Лепа и складна комуникација,појединим Девицама стоји трудноћа.

Вага- велика срећа и упех када је псао у питању и љубав,једноставно планете су вам наклоњене и сда све што започнете доноси вам велики успех. Било би лепо да одиграте неку игру на срећу. Срећно!

Шкорпија-промене када је ваше унутрашње биће у питању. Јака интуиција и срећа када је новац у питању. Сада Шкорпије које нису имале посао добијају га и то ће бити посао који вам доноси велики новац и позицију коју нисте очекивали.

Стрелац- Јупитер и Меркур сада крећу у директан ход што вам доноси бенефите на свим пољима. Комуникација одлична, бизнис план савршен, одлични односи са иностранством. Љубавни живот сда добија нову димензију.

Јарац- велики успех када је кријера у питању. Велико унапређење и размишљате да покренете приватни бизнис што би било одлично јер вам и ту следи велики успех.

Водолија- овај директни ход Јупитера вама даје велику енергију и сада имате утисак да све можете. А то и јесте тако, буквално све што сада замислите можете да реализујете!

Рибе- оне које немају посао сада га добијају. Рибе које су сталном радном односу имају прилику да напредују у каријери и имаће помоћ како надређених тако и колега. Јасна комуникација и прецизнемисли отварају вам нова врата. Се је то подржано од Јупитера који је сада у 12 кући и он вам је сада анђео чувар!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas