Oglas
· · Komentari: 0

Jupiter i Merkur DANAS kreću u DIREKTAN HOD! Evo šta očekuje horoskopske znake nakon UBITAČNOG RETROGRADNOG!

Jupiter je planeta sreće i sada napokon kreće u direktan hod tj nije više retrogradan.

1634553714_bred.JPG
Foto: Printscreen Youtube
Oglas

Krenuo je u retrogradni hod 20.juna 2021 godine, i od tada pa sve do sada bilo je zastoja...svako je osetio u odnosu na svoju natalnu kartu.

Uopšetno, bilo je zastoja u komunikaciji, sreće, planovima, novip poslovima itd. Sada kada je krenuo direktno donosi promene kada je posao u pitanju, jasnu komunikaciju i misli, sada se ostvaruju biznis planovi, poslovna putovanja se ne odlažu i donose uspeh, oni koji nemaju posao sada ga nalaze.

Najviše će ga osetiti Bikovi, Lavovi, Vage, Strelčevi i Ribe.

Pored Jupitera i Saturn I Merkur su bili u retro hodu , pa su uspeh , sreća i neka očekivanja i sama nada bile u zadnjem planu, svi smo osetili kočnice , sve je bilo na čekanju.

Sada sve kreće napred i jakim uzdahom svi možemo očekivati promene , sreću i optimizam. Jednostavno vazduh više nije gust, sada je bistar i jasno osećamo svoje želje , nadanja i jasno vidimo sreću.

Kako će se direktan hod Jupitera odraziti na znakove horoskopa:

Ovan - vama donosi vetar u leđa kada su vaši planovi i ideje u pitanju. Pogotovo kada je posao u pitanju. Donosi vam jasnu i preciznu komunikaciju i lepe odnose sa prijateljima a možete očekivati i pomoć od kolega.

Bik- očekujet veoma upešne promene na poslu kada je karijera u pitanju. Bilo da ste šef , ili "običan" radnik uspeh vam sleduje. Sada tražite unapređenje i dobićete ga. Takođe, veliki uspeh za Bikove koji traže posao.

Blizanci- donosi vam usavršavanje, sada je pravo vreme da radite na sebi po pitanju obrazovanja. To se takođe odnosi na starije Blizance koji sada mogu da završe kurs u okviru svog posla koji im donosi na duge staze uspeh i taj kurs ćete upešno naplatiti!

Rak-vama se radđa potpuno nova unutrašnja snaga. Kao pitica Fenix vi se podižete ! Uspeh jkada su finansije u pitanju, a neki Rakovi mogu da očekuju i nasledstvo.

Lav- očekuju vas lepe promene n apolju ljubavi i posla. U ljubavi vam se može desiti bogati partner i veoma uspešan i može biti povezan sa vašim poslom. Kada je novac u pitanju sada vaše ideje izlaze u prvi plan i kroz njih dobijete povišicu i unapređenje.

Devica- promene kada je porodičan život u pitanju. Lepa i skladna komunikacija,pojedinim Devicama stoji trudnoća.

Vaga- velika sreća i upeh kada je psao u pitanju i ljubav,jednostavno planete su vam naklonjene i sda sve što započnete donosi vam veliki uspeh. Bilo bi lepo da odigrate neku igru na sreću. Srećno!

Škorpija-promene kada je vaše unutrašnje biće u pitanju. Jaka intuicija i sreća kada je novac u pitanju. Sada Škorpije koje nisu imale posao dobijaju ga i to će biti posao koji vam donosi veliki novac i poziciju koju niste očekivali.

Strelac- Jupiter i Merkur sada kreću u direktan hod što vam donosi benefite na svim poljima. Komunikacija odlična, biznis plan savršen, odlični odnosi sa inostranstvom. LJubavni život sda dobija novu dimenziju.

Jarac- veliki uspeh kada je krijera u pitanju. Veliko unapređenje i razmišljate da pokrenete privatni biznis što bi bilo odlično jer vam i tu sledi veliki uspeh.

Vodolija- ovaj direktni hod Jupitera vama daje veliku energiju i sada imate utisak da sve možete. A to i jeste tako, bukvalno sve što sada zamislite možete da realizujete!

Ribe- one koje nemaju posao sada ga dobijaju. Ribe koje su stalnom radnom odnosu imaju priliku da napreduju u karijeri i imaće pomoć kako nadređenih tako i kolega. Jasna komunikacija i preciznemisli otvaraju vam nova vrata. Se je to podržano od Jupitera koji je sada u 12 kući i on vam je sada anđeo čuvar!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas