Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЉУБАВНИ ХОРОСКОП: Четири знака која верују у сродну душу

Они су дубоко емотивни и осетљиви, па су најсклонији томе да верују у сродну душу

1696845529_Foto-Shutterstock-srodna-dusa.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

За неке је сродна душа застарео и нереалан концепт. Али за друге је то нешто врло стварно и за тим траже цео живот. Иако постоје чврсти аргументи на обе стране, некима је намењено да верују у сродне душе без обзира шта им се каже.

Није тајна да одређени знакови имају репутацију дубоко емотивних, па су најосетљивији и најромантичнији знаци и најсклонији да верују у сродне душе. Сваки хороскопски знак има другачији разлог за веровање у овај концепт: док неки цене стабилност коју животни партнер нуди, други жуде за срећним крајем из књига прича о којима сви сањамо, примећује Бустле.

Рак

Један од најромантичнијих хороскопских знакова, Рак обожава љубав и замишља да ће имати прелепу љубавну причу која ће се материјализовати венчањем. Будући да је толико везан за идеју сродне душе, овај знак има тенденцију да игнорише упозорења у вези и да фаворизује расплет из бајке по сваку цену.

Бик

Знак којим влада планета Венера, романтичан и одан. Овај земљани знак цени стабилност више од свега, па му је циљ стабилан однос са поузданим партнером. Међутим, Бик је и веома практична и независна природа, што значи да не ствара притисак тражећи партнера када нема никакав повољан знак. Бик верује у идеју о сродној души, али је уверен да ће га срести у правом тренутку, па не форсира срећу.

Риба

Сањари зодијака су у стању да проведу сате на крају размишљајући о свом будућем партнеру. Њихова бујна машта тера их да замишљају како ће он изгледати, како ће размишљати и како ће се слагати с њим. Један од најромантичнијих и најосетљивијих знакова, Рибе су привржене идеји о сродној души и брижни су и пажљиви партнери.

Вага

Знак под утицајем планете Венере, Вага је знак посвећен партнерству, па је разумљиво зашто овај ваздушни знак верује у своју сродну душу. Осим тога, Вага воли да тражи емотивне везе, што јој помаже да изгради темељ у потрази за правим животним партнером.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas